hlyeylul dnzozkn kullanmıyorum çünkü 2 yaşına kadar önerilmiyor hem sırtlanın doğal yapısını bozuyor ani beşik ölümlerini tetikliyor alerjiye de yol açabiliyor
SedAsel25 dnzozkn Ben kullanıyorum bebeğim yastıksiz yatarken tükürüğünü tutamadığı için öğürüyor o yüzden kullanıyoruz.
Burcu35 dnzozkn ben çook ince bi yastık kullanıyorum omuzlarına kadar yatırıyorum bebeğimi. Yoksa çok fazla kusuyor korkuyorum bu seferde hemde hırıltısı var oda kesiliyor
Nihankuzey hlyeylul nasıl bi alerjiye sebep oluyo acaba ben bebeğimin biseylere alerjisi olduğundan supheleniyorum ama bulamadım henüz ne olduğunu yastık kullanıyoruz
Songulkip SedAsel25 yastığı başına değilde yatağının altına yükseklik olarak koyarsanız daha sağlıklı olur gebe okulunda böyle anlatmışlardı
dnzozkn @hlyeylul anladım canm tesekkur ederm bilgi için.nette de yazıyordu ama ben merak ettm kullanan varmı diye
hlyeylul Nihankuzey yastığın içindeki tüye alerjisi olabilir ve yıkarken yumuşatıcı kullanılıyorsa ona
123456 dnzozkn kullanıyorm 🤗 daha rahat ediyor bebek yastıkları yumuşak ve ince zaten sırt yapısını bozacak bir durum yok 🤗
AnneVeKuzusu dnzozkn 2.ayına kadar reflü yatagı kullandık başı yüksekte kalsın diye şuan 5 aylık yastık kullanmıyorum.2 yaşına kadar da düşünmüyorum canm
dnzozkn @Nihankuzey canm kullanılan yastık türüne alerjisi oluyormus yastıgı polyester türü oldugu için vs alerji olustrr diye yazıyor nette
Ipekbocegi Ben yastiga koyuyorum 30 sn sonra zaten basinin altinda bisey kalmiyor yastiksiz daha guzel uyuyor zaten:)
Sumeyra_bal dnzozkn reflu ve kolik cocuklara doktorlar oneriyor ben kullaniyorum ama yavas yavas birakiyoruz gazi gectikce
Gnc16 Ayakta salladigim icin mecbur kullaniyorm uyuduktan sonra kipirdatirsam uyaniyor bnde bidaki gece uyanmasina kadar yastikta yatiriyorm bide gece cok aglarsa uyumazsa ayagimda sallamak icin geri yastiga koyuyorm mecburen