emelcihangir Merhaba kızlar sezeryan doğum sonrası korse önerisi verebilecek birileri varmı acaba acil olarak
Jument emelcihangir yamuna latex aldım ama çok rahatsız edici. Çelik balenleri var ve emzirirken göğüslerime batıyor.
cokgezenti_30 emelcihangir e bebekten aldım. Ama o kadar para vermeye gerek yok ben sabah uyanınca taktım gece yatıncaya kadar göbek falan kalmadı her gören inanamıyor çocuk nerendeydi senin diye 😂😂
cokgezenti_30 Jument evet sürekli üzerimdeydi hiç çıkartmadım o kadar rahattı ki hadda o dikiş yerinde olan sızı bile geçmişti
emelcihangir cokgezenti_30 rahat bi korse bulabilirsem bende çıkarmayı düşünmüyorum şu göbek gitsin yeterki
cokgezenti_30 emelcihangir ben memnundum kuzenim de trendyoldan almıştı oda gayet güzeldi hemde ucuza almıştı ne kadar oldu sizin doğum yapalı
emelcihangir cokgezenti_30 18 gün oldu doğum yapalı eczaneden aldım sıkmıyor bile rahatta edemedim arayışa girdim
cokgezenti_30 emelcihangir canım ilk 15 gün öneriliyor takılması için ama sen bilirisn yine de çünkü 15 gün sonra kaslar salmaya başlıyor
cokgezenti_30 emelcihangir benimde dr takmana gerek yok demişti ama ben kendim hemşireyim çok araştırıyorum takılması gerek diye biliyordum iyi ki de takmışım