1prens1prensesannesii Sorum yukar da kızlar… 13 aylık oğlum var. 6 aylık hamileyim. Denize girmesem bile havası iyi gelir diye düşünüyorum çok bunaldım gerçekten.. 2 günlüğüne de olsa gidelim diyorum.. Sizce gidilir mi hamileyken? Zorluk yaşar mıyım acaba?
Reyna 1prens1prensesannesii niye gidilmesin bu senin hamileliğinin nası geçtiğine bağlı eğer bi sorunun yoksa rahatsız değilsen tadını çıkar
Cheddar 1prens1prensesannesii riskiniz yoksa gidebilirsiniz tabi denize de girilir öyle ayakta cıpcıp yaparsınız😂
Annebalisi 1prens1prensesannesii Zorluk yaşamazsınız hamileliğinizde herşey yolunda gidiyorsa. Bende gitmiştim ama benim çok yeniydi yüzdüm güneşlendim gezdim bi sorun olmadı çok şükür.
cokgezenti_30 1prens1prensesannesii kednin bilirisn nasıl rahat edebilecek misin hamileliğin kolay geçiyorsa neden olmasın
1prens1prensesannesii Reyna yok çok şükür herhangi bir sorunum. Kendimi de iyi hissediyorum.ok kararsız kaldım
1prens1prensesannesii Cheddar şükür bir riskim yok. Aman yüzmesem içinde dursam da olur 😂 çok bunaldım çünki iyi gelir diye düşünüyorum
1prens1prensesannesii Annebalisi yüzmesem de olur içinde dursam yada değişik hava alsam yeterli gelecek gibi.. Aslında maksat hava değişikliği.. Bakalım kararsızım.
1prens1prensesannesii cokgezenti_30 şükür şuan rahatım bir problem yok. Yüzmesem de olur içinde dursam yada değişik bir hava alsam yeterli diyorum bakalım çok kararsızım
cokgezenti_30 1prens1prensesannesii hayırlısı canım gidersen de öğlen saatlerini tercih etme sakın ve bol su tüket 🥰
1prens1prensesannesii NukleerBaslikliKiz yaa çok kararsızım.. Aslında maksat değişik hava almak çok bunaldım. İnşallah iyi gelir.
Demiralpinannesii 1prens1prensesannesii Ben gitmiştim 1-2 aylık hamıleyken çokta güzel geçmişti yüzdüm bol bol dinlendim. Size bağlı bu tamamen. Hiç bir şey yapmasanız bile enazından havanız değişir bence
1prens1prensesannesii Demiralpinannesii aynen. Zaten maksat değişik hava almak. Diğer hamileliğim zorlu geçti. Bir yere gidemedim. Sonra oğlum doğdu vs derken 13 aylık oldu biryerde gitmedim memleketim dışın da. E gün için de de yoruluyorum pandemi derken bu hamileliğim. İnanılmaz bunaldım..
ipek39ela 1prens1prensesannesii Gidilir tabiki doğumuma 3 hafta kala gitmiştim ben 37 haftaliktim yüzdüm bile valla hic tereddüt etme kuzumm rahatsan 🥰
1prens1prensesannesii ipek39ela yaa yüzünüz mü maşallah ❣️ maksat hava almak aslında denizin içinde dursam da olur 😂
[silindi] Ben de gitmiştim yüzmek çok iyi geldi. Zaten hamilelikte yüzmeyi öneriyorlar sadece çok sıcağa dikkat edin diyeceğim ama havalar o kadar sıcak olmadı o yüzden tam zamanı bence
1prens1prensesannesii [silindi] sıcağı hiç sevmem.. Kafamı karıştıran da bu sanırım. Yüzmesem de olur hava almak yii gelecek sanırım
1prens1prensesannesii Deletedmom5284 yaa ben de hiç sevmem aslında sıcağı.. Biraz bu yüzden kararsızım Ama hava iyi gelir diye düşünüyorum bilmiyorım ne yağcam