Anadolu Selam kızlar 3 aylık kızım uyurken çiş kaka yapmıyor gaz da çıkarmıyor bu yüzden ağlayarak uyanıp önce gazlarını çıkarıyor sonra çişten bezi şişiyor sizinkiler de öyle mi
muhanne Anadolu çişi bir ara benim kızım da yapmıyordu doktor çişli bez sayısı 5-6 ise sorun yom demişti. kaka uyandırır normal değil mi? Gaz da karnını ağrıtıyordur annesi. Sorun yok 😉
Patilimom Anadolu aynen öyle genelde uyandığında yapıyor. Hatta açtığım zaman üstüme yapcak diye tedirgin oluyorum ki yapıyoda hepsini aynı anda uyanır uyanmaz 😂
Akinege Anadolu bazi bebeklsr öyleymiş annem derdi bizlerde uyurken hic yapmazmisiz uyanikken atarmisiz. Cisli bez sayınız yeterliyse korkmayin. Ama az ise sayisi doktorunuzla konuşun
Anadolu muhanne uyurken yapmıyor mesela 4-5 saat uyuyorsa prima bez sarı çizgi oluyor ya temiz olunca uyandığında sarı oluyor hala sonra ıkına sıkına başlıyor boşaltıma. Sizinkiler de uyurken bişey yapmıyor mu
muhanne Anadolu ben doktora sormuştum bazı bebekler yetişkin gibi uyurken çiş yapmaz dedi. Ama çişi ıkına sıkıla yapması tuhaf. idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktorunuza danışn
Anadolu Patilimom tanker gibi doluyor sabaha kadar niye öyle ya 😂 aslında sabah tuvalete tutmak lazım 😅
Anadolu Mevakemaleyna mesela gece kulaklarını yüzünü tırmalamaya başlıyor ben de alıyorum gözü kapalı emziriyorum o ara uyanmıyor demek ki
Mevakemaleyna Anadolu ellerini kendisi farkinda olmadan oynatiyor hatta korkuyorlar ya ellerinden bazen
Edasel Biz yetişkinler uyurken çiş kaka yapıyor muyuz? Hayır, bunun için uyanıyoruz. Bebeklerde aynı öyle.. tuvaletini yapmak için uyanıyor, sabahladı bebeğiniz uyandığıbnda altını açmayı deneyin daha rahat tuvaletini yapacaktır..
Edasel Anadolu rica ederim 🤗tuvalet iletişimi diye bir kitap var, orda okumuştum. Tüm anneler okumayı öneririm
Edasel Anadolu rica ederim 🤗tuvalet iletişimi diye bir kitap var, orda okumuştum. Tüm anneler okumayı öneririm
Nevanin_annesi Anadolu hiçbir bebek uyurken yapmaz. Emzirdiniz doydu eminsiniz yerine koydunuz 10 dk sonra uyandi agliyor iki pis pis yaptınız ya da memeye geldi bir çekti uyudu. Çünkü çişini yapmak icin uyandi. Cok normal 😊