eylulmeselesi Kızlar merhaba sag kolum sızlıyor ozellıkle gece yatınca gunduzlerıde cok ıs yapıncs parmaklarım agrıyor bısey tutmakta zorlanıyorum doktora gıtmıstım ılerı derecede boyun duzlesmen var dedi ama ben yınede korkuyorum baska bıseyden olabılır mı dıye boyle bı yerın uyuşurfa uyuşukluk geçerken bı agrı olur ya oyle agrıyor cok takıyorum ben ortapedı doktoruna gıttım kol rontgem boyun rmarı cektı acaba beyın sinire mi gitsem ki birde çok pimpirikliyim ben eşim gerek yok dıyo taktıgın ıcın daha com agrıyo dıyo bırazcıkts psıkolojık heralde
Akinege eylulmeselesi duzlesmeden kaynakli oluyor kizkardesim 1 haftadi elinde biseyi tutamiyor. Ana yine de endiseniz varsa beyin cerrahina da gidin
Kemalinannesii eylulmeselesi benim de var düzlemde parmak uçlarım uyusur hep ağır bisey taşıdığım da başıma agri vurur bazen . Fıtık başlangıcı benim ki .. fizik tedavi verdi 1 ay süreliğine doktor ama gitmedim korona dan korkuma virüsün bitmesini beklemekteyim
EgeveAlyaninannesi eylulmeselesi iste benimde sol elimin bas ve isaret parmagi agriyor hareket ettirirken
Rojdaa EgeveAlyaninannesi Sinir sıkışması vardır büyük ihtimalle çünkü benimki de sağ elim öyle hem sinir sıkışması hem boyun düzleşmesi hem bel fıtığı var bende 🤭
3children1mom Üstte kalsın, bende ağrı yok ama. Boynum da sirt bölgesinin hemen üstü eğrilmiş gibi. Sanırım emzirirken eğiliyorum ondan. Sinir olmaya başladım. Hatırlayınca diklesiyorum ama korse alicam sanırım 🤦🏻♀️ Allah şifanızı versin inşallah 🌺
eylulmeselesi Kemalinannesii benımfe sankı guc kaybı oluyo uyuşmuş gıbı agrıyo bıseyı cok elımde tutunca parmaklarım sızlıyor
Mevakemaleyna eylulmeselesi bilmiyorum abla insallah allah sifani verir dedim dusmesin asagi ki bilenler yardim etsin doye düşündüm
EgeveAlyaninannesi Rojdaa insallah birde ona goruneyim allah sizede iyilik versin siz norolojiye mi gidip ogrenmistiniz
Oznuryunus eylulmeselesi Benim bu sorun kaynanamla otururken sinirden olmuştu ve en sonunda emarda kolumda kist çıkmıştı bez bile sikamiyordum kolluk taktik bir yıl biraz iyiyim
eylulmeselesi Oznuryunus ay aman allah korusun ben kolun için röntgene girdim olsa çıkar mıydı korktum şimdi nasıldı agrın benım sureklı yok cok ıs yapımca oluyo
eylulmeselesi Oznuryunus bende oyle bez sıkamayacak kadar degıl elımde cok telefon durunca kızımı cok kucagımda tasıyınca bende boyun emarına gırdım kol rontgenıne gırdım botunduzlesmesı ve fıtık cıktı benı korkuttunuz