ymn Merhaba kızlar.59 günlük bebeğim.gaz sorunu var son gümlerde baya.ben düzenli vermedim bu ilacı, ayaklarını sıkıp ağlayınca yanı gazı olunca 15 damla veriyordum.spn günlerde de biraz kafama göre 8 damla 6 damla falan.dr 8*3 demişti.eczacı da 15 damla vermezsen Etkili olmaz demişti.nasıl kullanmalıyım sizce?sizler nasıl kullanıyorsunuz ne zamanlar veriyorsunuz
Sevgi1 ymn bnde post açmıştım geçen kızlar yazmış bisiler oku istersen ben şuan kullanmiyom Dr küçük kullanma dedi 10 günlük bnm
melis_duru ymn bizim doktorumuz da 8x3 dedi, bazı dönemler çok gazlı oluyor o zamanlarda öyle veriyorum, gazsız zamanlarında boşuna yüklemek istemiyorum, ilaç yani ne de olsa, fazlasına gerek yok bence
acemianne__ Ben sabah,öğle ve akşam beşer damla veriyordum. Saatlerine dikkat ederek verdim,bizde işe yaradı.En azından damlanın etkisi geçene kadar rahatlıyordu.
Ayliinn 8er damla günde 3 defa kullanıyodum. Fakat tek o bi işe yaramamıştı biogai ile beraber kullanmıştım anca öyle bi yararı olmuştu.
Seden Ayliinn gaz çıkarmada mi kolaylik sagliyo olmamasında mi acaba, 28 günlük oğlum var gazda sikintiliyiz biogaia kullanıyorum ama tek basina. Gaz damlasiyla daha mi etkili olur ki diye düşünüyorum
Gnslll Benim minnoş fazla yıyo oyuzden doktr ılk 3 ay duzenlı ver dedı gaz sorunu yqsamasak da doktr fazla yedıgı ıcın agrısı olmasın dedı 7x3 verıyorum bende
Denizkokulum ymn Bende günde 3 kere 10 ar damla kullanıyordum aguline şurupla beraber.. 10 günden sonra etki etmeye başlıyormuş ve düzenli kullanım önemliymiş hergün aynı saatte vermeye özen gösterin😊
ymn Denizkokulum hadi yaa,düzenli vereyim ben de çğnkğ bu şekilde etkili olmuyor sanki.10 damla dr mu dedi
Birprensannesi_ ymn 3 öğün 8 damla kullandık ilk 3 ay sonrakı 3 ayda 12 ye cıkardık 🤗 6 ayından sonra gazı kalmıyor allahın ıznı ıle bız suan 10 aylıgız ☺️
Birprensannesi_ ymn ben 3 aydan sonra bılerek kullandım cunku fasulye nohut yemegı özlemiştim e halıyle yıyınce bebege gaz yapıyor mecbur kullanıyorsun 😂 cok sukur 3 aydan sonra bısı kalmıyor ama sen yınede tedbırlı ol kuzum ☺️
denizyildizi ymn günde 3 kere 8 damla her gün aynı saatlerde. Bir de gaz damlaları tek başına pek etkili olmuyor. Yanında bio gaza gibi probiyotik kullanınca çok etkili oluyor
denizyildizi ymn biz oğlum 20 günlükken gaz sorunu başladı ilk başta Dr sadece sab simplex vermişti anlık rahatlama sağlıyordu sonra yine sancılanıyordu Dr a söyleyince biogaia da verdi isterseniz sizde danışın
Ayliinn Seden gaz çıkarmada kolaylık sağlıyo bende doğduğundan beri gazdan yana sıkıntılıydık ikisini kullanmaya başladıktan sonra çok rahat ettik, doktorunyza sorup deneyin inşallah iyi gelir 😊
Kubraaaa1 Bende 6 saat ara ile yani günde 4 kere 8 damla veriyorum doktor tarafından böyle denildi etkili oluyor