Uzymom Miniminimini altını değiştirerek ayaklarıyla oynayarak uyansırabilirsin canım memeye alıncada ağzının kenarını elinle uyar memeyi alsın. Benimkide çok zor uyanıyodu sarılıktı gerekirse komple soyardım öyle uyanırdı 🤦🏻♀️
Mervekklkdmn Miniminimini üstünü çıkarın ayaklarını ve burnunu hafifçe sıkın rahatı bozulunca uyanıyor minikler
Minebilal Miniminimini vücuduna ıslak bezle dokun uyariliyor hemen ben oyle yapmıştım . gündüz uykusunu alınca gece uayanir kolaylıkla canim.
ikincikez-anne Miniminimini emzirmeden önce altını değiştirip altını emzirme süresince giydirmiyordum canım sıcak olunca çabuk uykuya dalıyor çünkü bu seferde az emiyordu
Miniminimini Uzymom vallaha 2 saatte bir emdiriyorum sarılık için baktılar yokmuş ama uyanmakta zorlanıyor
MrsNur Sarılıktan olabilir, eğer hiç uyandıramıyorsanız sarılığa yenik düşüyordur vücudu, bizde yaşadık aynısını, mutlaka soymaya çalışın, altını değiştirin, topuklarını kaşır/gıdıklar gibi yapın
DaisyMom Miniminimini kulaginin şakak tarafinda olan kucuk cikintisini ovala parmaginla.Ayaklarinin altini bas parmaginla hafif bastirarak oyna.Burnunu yanaklarini mincir 🙈😂öp rahatsiz olur hepsini pes peşe yap 😂
Patilimom Miniminimini klasik yenidoğan benimki de uyanmazdı bi türlü ben ıslak pamukla bacaklarını ayaklarını rahatsız ediyodum 😬