Eloska 14 aylık bebeğime hafta içi 8:00-17:00 arası bakabilecek bakıcı arıyorum, onerebilecegi birisi olanlar lütfen yazsın 😔 Bakıcı ararken nelere dikkat etmeliyim fikirlerinizi de paylaşırsanız sevinirim💐
Berfinnn Eloska canım ben adanada oturuyorum bizim çalışmak isteyen tanıdıklarımız var özelden yazar mısın bana 🌻
Woody Eloska sahibinden. Com a ilan verebilirsiniz. Bakıcıya bırakmadan mümkünse 1 2 ay önce tanışın. Haftada 1 2 gün gelsin. Ben bu şekilde başlattım. 2 haft sonra tamamen bırakacağım inşallah
Dilos01 Eloska maalesef ben ev hanımı olduğum icin kendim bakıyorum yemek temizlik kızın ihtiyacı kendi ihtiyacım her is Dilek bakıcıya (bana) bakıyor 😁🥰insallah gönlünüze göre bulursunuz bu devirde çok dikkatli olun güven denen şey kalmadı insanlarda
Eloska Dilos01 aslında cok tedirginim mecbur kalmasam düşünmezdim ama iste🤷♀️ nasil bulacagim istedigim gibi birini nasil guvenecegim hic bilmiyorum
Dilos01 Eloska akrabanız falan yok mu onlara söyleseniz nede olsa parayla tanıdığınız da olur yabancılık çekmez yanı bebek de sizde
Dilos01 Eloska Allah razı olsun gerçekten çok zor rabbime sukur ki kızım akıllı beni üzmez ama su an dis dönemi zorlayıcı oluyor gören çok zayıflamışsın diyor bütün ise koşturan ben olunca surekli hareket hali bünye yakıyor.
Eloska Dilos01 ben profesyonel birini istiyorum cocuga da gelisimine göre birşey katabilecek biri olsun isterim hem oyle parayla bakabilecek akrabamiz da yok zaten😔
Eloska Dilos01 ah o dişler çok zorlu geçiyor ama mecbur olacak bitecek umarım kisa zamanda çıkarır çok zorlanmadan. Ne kadarlik kiziniz?
Dilos01 Eloska güzel düşünmüşsünüz insallah bulabilirsin cnm 🥰nede olsa zsmsn geçirecek bakıcı gündüzleri gelişimine de etki eder
Dilos01 Eloska insallah cnm benim yA yemjyor valla akla karayı seçiyorum yedirecem diye 7 ay 17 günlük kızım 🥰geçici durumdur umarım
tatlisertt Eloska çok uzun bir süre bebiş de daha çok küçük merhametli birine denk gelirsiniz inşallah devir çok kötü.