nurelem Kızlar başka bir şehre taşındım. Sağlık ocağına hiç gitmedim daha. Perşembe günü aşımız var o gün eşim evde değil, yarın sabah eşim evde yarın asıya gitsek sorun olur mu acaba sağlık ocağı bayağı uzak , yoksa haftaya mı gidiyim?
cokgezenti_30 nurelem gidilebilir bi iki günden birşey olmaz ama bazı aşıların günleri oluyor bizim burada mesela perşembe günü aşı yapılmıyor gibi
Yusufali06 nurelem bazı aşıların günleri oluyor. Mesela 2 ay aşısını bizim sağlık ocağında sadece perşembe leri yapıyorlar. Sizin aşı için böylr Bi durum yoksa gidebilirsiniz bnce yine de Bi hemşirenize sorun numarası yok mu sizde
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nurelem Hiç bir aşıyı bir gün bile erken vurmadılar. Boşa gitmiş olmayın?
nurelem Yusufali06 canım hiç yok yeni taşındım ilçe sağlık ocağı bayagıda uzak ben merkez dışında oturuyorum erken açılıyorsa arayım bi bunu bilmiyordum daha önce böyle sorun yasamadım ama merkezdeydim hep
Yusufali06 nurelem sağlık ocağını arayıp öğrenebilirsiniz bildiğim kadarıyla 8 8bçk gibi açılıyor. Kan alma için bu saatleri söylemişlerdi bana gelebilirsiniz diye
nurelem AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bilmiyorum canım bundan da korkuyorum aslında diğer haftaya kalacak yoksa o yüzden demiştim
nurelem AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çok sağol canım iyi oldu söylediğin aşılar konusunda çok hassasım illa zamanında yaptırmalıyım😀 yakın olsa kendinde giderim ama ben dağ basında bir sitede oturuyorum her yere uzagım , hafata giderim yapacak birşey yok, çocuk zaten beni maskeli görünce çok ağlıyor perişan etmeye değmez boşu bosuna
Patilimom nurelem 2 aylık aşımıza gittiğimizde hemşire bizi özellikle uyardı bu konuda. Ayı dolmuş oluyorsa 1 gün önce de götürebilirsiniz ancak diyelimki 2 aylık aşısını 1ay 29 günlüklen yaptırdınız o zaman tutanak tutuluyor yeni düzende.