gldneroglu Fnurtasahin-1 aptamil kullandım 3 ay kaizliktan gazdan çıkmadı hippe geçtim çocuk rahatladı resmen bütün sorunlar çözüldü . Kesinlikle reklam hepsi aptamilin foss
Reyna Fnurtasahin-1 aptamil çoğu bebeği gaz ve kabız yapıyor üstelik çok şekerli 2013 yılında içinde gdo bulunduğu için davalık olup türkiyeden toplatılmıştı kesinlikle kimseye önermeyeceğim tek mama aptamlildir. doğduğundan bu yana bebeğime hipp combiotic kullanıyorum bazı anneler doyurmuyor diyor ama hipp içerik olarak anne sütüne en yakın mama olduğu için diğer mamalar gibi bebeği şişirmiyor :)
Lay Bize hastanede aptamil ve smsnın sindirimin zor olduğunu söylemişlerdi. Hipp combiotic ya da holle organik tavsiye ettiler. Hipp combiotic kullandık ilk 2 ay anne sütüne destek olarak memnundum
Yusufali06 Fnurtasahin-1 yeğenim sadece mamayla beslendi ve doktoru aptamil dışında bebek hangisini severse onu verin demişti. Çünkü aptamil içinde çok fazla şeker varmış. Buna alışırsa ek gıdaya geçemez demişti. Yeğenim kolik ve reflülü Bi bebekti. Birçok markayı denediler hippi sevdi ve 2 yaşına kadar bunu kullandı. Gelişimi sağlığı da çok şükür çok iyi
Ygz30 Hipp combiotic diğerlerine göre daha pahalı.Ama çok memnunum.Bende iki yaşına kadar vermeyi düşünüyorum
Smyecem Doğduğundan beri hipp kullanıyoruz gaz ve kabızlık gibi sorunlarımız olmadı sadece mama ile besleniyor bebeğim. Kilo alımı biraz yavaş mamadan dolayı, başka mamalar denedim (aptamil-sma-golden goad-evolvia) hiç birini sevmedi. Hipple devam ediyoruz.
semaahmet Fnurtasahin-1 en iyisi bimdeki mama bebetiva ne gaz ne kabız hiç bişey yapmadı Aptamil gaz yaptı hipp hiç içmedi beğenmedi beni oğlan tavsiye ederim canm bimdeki mamayi
AYBARSIMMM Benim bebeğim 9 aylık sütüm artık yetmiyo diye mama da vereyim dedim aptamilde aldım hipp te ama ikisini de içmiyor sadece anne sütü istiyor mamayı nasıl sevdirebilirim kızlar