alerjikbebek Kızlar bir yakınım çift RAHİMLİ bugün öğrendik. 2.kez düşük yaşadı 24 yaşında gittiği doktorlar ameliyat için erken yaşın küçük kaldiramayabilirsin falan diyor. Aranızda tedavi olan yada bu şekilde gebelik geçiren var mı?
Selimustafa alerjikbebek benim ablamın da yıllar önce çift rahimden dolayı sürekli düşük yaptı 23 yaşında falandı ameliyat oldu sonra tedavi ile çocuk sahibi oldu
Gly_87 alerjikbebek benim ablam bu sekildeydi,15 sene once adana baskentte ameliyat oldu ve hemen gebe kaldi,yegenim suan 16 yasinda
alerjikbebek ikiKudurukAnnesi valla canım bende bilmiyorum bugün öğrendim bende aradı söyledi dedi yine düşük oldu bizde öğrendik çift rahime sahibim ameliyat falan demişler Adana’ya gitcekler bende soramadım nasıl oluyor diye
ikiKudurukAnnesi alerjikbebek hmm canım bilgim yok inşallah en kısa zamanda saglıkla bebegini kucagına alır
fatimas27 alerjikbebek canim benim arkadşım da 27 yasinda idi çift rehinli idi. Bir kere hamile kaldi düşük yaptı. Geçenlerde ameliyat oldu şimdi 2 aylik hamile.benim bildiğim tek çaresi ameliyat
benimhalaumudumvar Kardeşim de çift rahimli 18 yasinda evlendi 2 ay sonra hamile kaldı düşük yapti.2 ay sonra tekrar hamile kaldı sonrakiler de bir şey olmadi maşallah şimdi 3 cocugu var
Mislinn alerjikbebek kaldıramaz mısın demiş doktor saçmalamış bence çok ağır bi ameliyat değil ki çift rahim yani rahimin tam ortasında perde var oda rahimi ikiye ayırmış o perdeyi kesip ortadan alıcak sadece. O şekilde de tam rahime dönüşür sonrasında da sıkıntı olmz eğer gerekli görürsede hamilelik esnasında erken doğum olmasın diye rahim ağzına dikiş atılıyo