[silindi] Evet Hanımlar dogumdan sonra 107 kilo kaldım ve acilen zayıflamam lazım kendimi çok çirkin hissediyorum eşimle dışarı bile çıkamıyorum . Deneyip Kilo verdiğiniz Listeleri alabilirmiyim lütfen 😔😔
343423betb [silindi] ben destek aldım ama kişiye özel oluyor bence sizde yardım alın 180 TL ücreti sonra gelsin özgüven 💃🏻
cokgezenti_30 [silindi] isveç diyeti yaptım ve 61 kilodan 47 ye düştüm hamilelikten önce şimdi ise 6aylık oldu kızım 53 kiloyum 45 hedefim 😂
Crnblt [silindi] herkesin bünyesi farklı o yüzden her diyet herkes için olmuyor maalesef bende diyetisyenden destek almayı düşünüyorum
ilkgozagrimm [silindi] canım ekmek şeker abur cuburu bırak öncelikle tam buğday ye günde 3 litre su bol yeşillik ve akşam en geç 6 dan sonra hiçbirşey yeme diyetisyene gittim ama ben Listeye uymadım ekmek pilav makarna bunları bırakıp et süt yogurt ve yeşillikle 2 bucuk ayda 8 kg verdim.
balim5858 cokgezenti_30 maşallah size diyetisyen eşliğinde mi yaptınız İsveç diyetini bende bir araştırma içerisindeyim yardımcı olur musunuz ?
1ana1evlat cokgezenti_30 sadece 13 günlük sürede mi yoksa daha uzun mu yaptınız birde ekstra spor yapmış mıydınız
cokgezenti_30 balim5858 hayır öyle kilolu hamile kalmak istememiştim araştırdım falan detox ve isveç diyeti yaptım sonra zaten canın birşey yemek istemiyor
cokgezenti_30 1ana1evlat yürüyüş yaptım arada düzenli değil 13 gün yaptım her ay yani 3 defa yaptım onun dışında kalan sürede herşey yedim az az