Milagrosoreiro Kızlar ayda 2 kez abla çağırmayı düşünüyorum.Evim 2+1 140 m2 camlarım tavandan yere geliyo yani silinmesi zor biraz.Bunları göze alırsak evine yardımcı alanlar ne kadar ödüyorlar acaba?
Alenffc18 Milagrosoreiro valla ben tam gün alıyorum sabah 8 de akşam 4 de cıkıyor 220 tl ödüyorum bazende yarım gün alıyorum onda da 110 tl ödüyorum
cerennaslann Milagrosoreiro uzun süredir düzenli haftada bir bazen haftada iki gelen ablamız var 180 veriyorum ne yapılacaksa onu yapıyor ben artık hiç söylemiyorum ütü hariç😬
Alenffc18 Milagrosoreiro ayda bir gün tam gün geliyor o zaman camlar falan dolaplar genel temizlik yapıyo hafta da 1 de yarım gün geliyor günlük işlermi yapıyor makina vileda tuvalet banyo falan
GoGirl Milagrosoreiro ayda bir aldigim donemde de ayni parayi veriyordum ama simdi her ay almiyorum pandemiden 1 hafta oldu alali 2+1 mis eviniz cam silmek en kolayi aslinda tavandan bile inse merdiven varsa mustakil mi aldigum sirket aboneliklerde farkli bir fiyat uyguluyormus mesela devamli almak acisindan sorduysaniz