Nzl_hilal Anneler . Bebeklerinize kullanıp memnun kaldığınız bi deterjan varmı. Granül sabun olmasını istemiyorum ama . Hem bebeğe alerji yapmayan hem kirleri güzel çıkaran bir ürün var mı ?
Merozz Nzl_hilal minories ti galiba bir organik sivi deterjan var. Tavsiye ederim ben onu kullaniyorim ogluma green clean da var sivi formunda
Nzl_hilal Green clean bende kullandım ilk bir ay bebek için olanını değil ama normal olanını almışım yanlışlıkla pnu kullandım biraz ama çok kötü kokuyodu bebek için olanı nasıl kokuyo güzel mi onun kokusu
KaSeAy Nzl_hilal Ben green cöean kullanıyorm hem mühendisinoğlunun yıldızlar listesinde kaka lekelerini çitilemeden atıyorum baby programında bu deterjan çıkarıyo önceden omo kullanıyodum o çıkarmıyodu
KaSeAy Nzl_hilal Ben begeniyorum bundan önce omoyu kullandım onun cok keskin kokusu vardı bunun bi de yumusatıcısını alıyorm daha güzel oluyo. Evet bebekler için. Eşim eve alıp getirdiginde kapagını acıp kokladm iğrenc demiştim ama yıkanınca cok gzl kokuyo
denizyildizi Nzl_hilal minorisbaby.com kendi internet siteleri bunun dışında n11-gittigidiyor-hepsiburada-epttavm de satılıyor fiyat karşılaştırması yapıp bakabilirsin
Aybk Nzl_hilal ben renklilerde Green clean, beyazlardada zeytinyaglı granül sabun tozu ve ya etimatik kullanıyorum