Lonewolf Merhaba güzel anneler bebelac gold kullanan annelerimizden yorum bekliyorum.Kilo alma durumu nasıl?Gaz ve kabızlık yaptı mı?
Sevmmm Lonewolf oğlum 2.5 aylık doğduğundan beri arada kullandım kabızlık, gaz, kusma yapmadi kilo alımında sorun yok . Tadını da beğendi içerken hiç sorun çıkarmadı
yms Lonewolf ben kullanıyorum bebegm agırlıklı mama yior cok az sutum var cunku kılo alımı cok ıyı suan sıkıntı yok
ikizminikler Lonewolf hipp kullanırken bebelac gold almıştım bebeler sevdi ama bem sevmemiştim suya atınca balçık gibi kalışını onun harici içerik olarakta kötü bi mama değil denemeden anlaşılmıyo
asliyigit07 Ben ilk 4 ay kullandım hem emziriyordum hem günde 2 defa verdim bi skntı yaşamadım kilo alımımızda güzeldi
Umutpasaveannesi Bende bebelac kullanıyordum ama aptamile geçtik aşırı gaz sancısı yapıyor uykudan uyandırıyor sancı aşırı ağlıyor aptamilde problem yaşamadık
[silindi] Lonewolf 12 aydır kullanıyorum ne gaz ne kabizlik bi sorun yaşamadım sma aptamil hipp denemiştim onlar asırı gaz yapmıştı 24 aylık hala onu kullanıyorum
Saliha36 Biz ilk 5 ay kullandık bence hem gaz gideriici hem de doyurucu olması çok iyiydi yalnız 5 aydan sonra biraz fazla ishal yapıyordu normal bebelac a gectim o da güzel kilo alımı da iyi.
Pinar_kb Lonewolf 6 aydan sonra başladık ama kilo takibine gitmedik 7,5 aylığız şimdi. Ama ağirlık arttı kucağıma alınca anlıyorum. Kabız yapmadı bizde inşallah da yapmaz.
Asafeymeninannesi Lonewolf Mamalar her bebekte aynı etkiyi yaratmıyor ne yazık ki. Bize Aptamil kilo aldırırken Bebelac gold sadece doymasını sağlamıştı. Küçük bir kutu ile başlayıp gidişatı gözlemleyebilirsiniz 😊