Hayalims Semaibo12 sürekli emzirin 2 saati beklemeyin mama takviyesi yapın sarı şeylerden uzak tutun kaka ve cisle atıyor
Halimepolat Semaibo12 saat başı emzir canım benim bebeğim%7 olmuştu doktor emzir yoksa yatış veririm dedi gece bile saat başı emzirdim geçti şuan çok şükür 😊
covidondokuz Hayalims sarı şeyler takın olacak sanırım cünkü bizde sarılık olduk her sey sarı yaptık elbşse sarı tülbent falan öyle atlattık
qwrt1245 Semaibo12 sık sık emzirin çiş ve kakayla atması lazım ama ne kadar yükseldiğini bilemezsiniz belli bi değerin üstüne fototerapi veriliyor özellikle 17 üzeri tehlikeli. Mutlaka gidip değerini ölçtürün.
seymabykn covidondokuz hayır sarı renk sarılığı çeker beyaz ve ferah ortamda tutun yarım saat de bi saatte bi uyandırarak emzirin
Gul20 Semaibo12 sürekli 2 saatte bir emzir zaten 1 haftalık kontrolde doktor sarılık ölçümü isteyecektir. Merak etme benim bebeğinde 2 ay sürdü emzirmeye devam et aç kalmasın bebiş idrarla birlikte atacaktır.
Cicek_Gokce46 Semaibo12 sık sık emzir yarım saatte bir emzir mama takviyesi yap idrarın yaptıkça kakasını yaptıkça bir şeyi kalmaz inşallah