Cagansngul Merhaba Ankara keçören de oturuyorum ve bebegımı sunnet ettırmek ıstıyorum Acıksacı fazla bır butcem yok devlet hastanelerı de ordan oraya yonlendırıyor sunnet ettırıp onerısı olanlardan bılgı ıstıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
fatima Cagansngul keçiören halk sağlık kabininde 500 tl ye yaptırdık memnun kaldık. bütçeniz uygunsa yaptırabilirsiniz. doktor serdardı.
Cagansngul Annesininbaloglu uzman sünnet kliniği dıye gecıyor vedat bey bende ınu buldum netten yorumlar cok ıyı
Annesininbaloglu Cagansngul aynen yirmi gün oldu yaptirali çok ilgili bir doktor sünnetten sonra telefondan takip ediyor sürekli resim istiyor 7/24 cevap veriyor
Cagansngul fatima vedat ali canoğlu yla gorustum 450 tl ımıs ce cok memnun herkes ınsallah ona yaptırıcam tesekkurler onerı ıcın😊
Annesininbaloglu Cagansngul bende ilkte çok korkarak gittim ama hiç bişey olmuyor ilk gün ağladı biraz okadar küçüktü anlamadı sizinki kacaylik
Cagansngul Annesininbaloglu 5 ay 20 gunluk ınsallah bızde cabuk atlatırız herkes cok kızıyo bana buyutme dıye ama korkuyorum işte
Annesininbaloglu Cagansngul bira büyük sizinki belki dönerken falan zirlanirsin inada dikkat et zaten karton koyacağım için sıkıntı olmaz