Mom456 Hanımlar merhaba,oto koltuğunda kullanıp memnun kaldığınız,rahat ,güvenilir ,çok uçuk fiyatları olmayan markalar nelerdir?
MinikAsyam Mom456 besafe izi comfort. Gerçekten gözüm kapalı tavsiye ederim. Kızımı öncesinde asla koltuğunda oturtamazdım. Hatta şöyle söyleyeyim 6 saatlik yolculukla tatile gitmiştik geçen sene. Bu 6 saatin 5 saati kucağımda gitti öyle telef oldum. Sonrasında bu koltuğu aldık. Resmen nefes aldım. Ön koltuğa terfi ettim çok kısa süre sonra. Bir kere koltuk yüksek olduğu İçin dışarıyı çok rahat görüyor o ilgisini çekiyor. Gerekli testlerden geçmiş olması beni bu markaya itti ve aşırı memnunum.
Giizz Mom456 doğrudur. Oto koltuğu fiyatları biraz pahalı malesef ki. Adaç testinden geçmiş olmasına ve isofixli olmasına dikkat ediyorum alırken can sağlığı güvenilir olması herşeyden önemli, bu seferde fiyat artıyor doğal olarak
Mom456 Giizz Evet güvenilir olması benim için de çok önemli ,veremeyecek durumda değilim ,sadece daha uygun olanlar da iş görür mü kullanıp memnun kalanlar var mı diye merak ediyorum ,teşekkür ederim bu arada😊
Woody Mom456 iş görüp görmeyeceği kaza anında belli okuyor adac testine girmeyenlerin. O da riski malesef
Woody Mom456 aynen öyle.. En kötü arabanın fiyatı bile ortada şu an. Kesinlikle iyi bir bütçe ayrılıp çocuga ona göre koltuk alınması taraftarıyım. Tedbir bizden, takdir Allahtan.