Smsnannesi ben ilk herşeyi kestim ama Dr önerisiyle degil cok fazla kanla acile gitmiştik acilde ki dr bütün alerjenleri kestirdi alerji bölümüne gidene kadar süt ve süt ürünleri et balık yumurta tahin kuruyemiş paketli gıdalar domates bal bunların hiç birini yemeyin dedi ben herşeyi kestim patates ekmek pirinç yumurtasız makarna bulgur la besleniyorum alerji bölümüne gidip test sonucları mız cıkana kadar 2 ay bunları yedim sadece bunları yiyerek 1 ayda kan kesildi. Alerji Dr bebek küçük oldugu için sadece kan da baktı alerjiye hepsi negatif cıktı ama bebegin alerjisi var küçük oldugu için cıkmıyor dedi bizi diyetisyene yönlendirdi diyetisyen de benim yaptıgım diyeti bozdurdu bana böyle olmaz sende saglıgından olursun biz herşeyi yiyerek baslayacagız sadece süt ve süt ürünleri ve yumurta yemeyeceksin dedi liste yaptı bana et tavuk balık falan hersey var içerisinde dedim korkuyorum hayıt dedi bebek alısacak kan ve cok yogun döküntü olmadı gı müddetçe yiyeceksin dedi ben 3 gün dür et yiyorum bir sıkıntı cıkmadı. Şimdi söyle bişey var sen Bi yerde mutlaka bir kacak yapıyorsun hiç aklına gelmeyecek bir seyde yumurta süt sütr ürünleri olabilir diyetisyen bana içinde süt süt ürünleri yumurta olan herşeyin listesini verdi burdan atayım diycem ama Bi türlü beceremiyorum belki onlardan birini yiyorsun dur bizim mesenger grubumuz var hergün yazısıyoruz kaka foto su falan bile atıyoruz onların Dr u farklı bizim Dr umuz farklı fikir alısverişi yapıyoruz istersen faceboktan ekle hem sana fotoları atayım hemde gruba ekleyeyim