Tospikhann Ben kendi yaptığımı anlatayım. 3 gün kuralı ile tadım yaptık. Havuç,kabak,patates,armut,labne,elma,yoğurt,beyaz peynir,kayısı,yumurta sarısı. Sırayla bunları denedim. Yumurtanın çeyreğini zeytinyağı katarak verdim. Denediğin ürünleri sonraki günlerde verebilirsin ama yeni birşey vermek için öncekini bitirmen gerekiyor. Ben havuç ve kabağı parmak dilim yapıp eline verdim direk. Biraz yedi. Yemediğinde çatalla ezip verdim tadım kuralına uysun diye. Ne kadar ek gıda verirsen o kadar su ver demişti doktorum. O yüzden tatlı kaşığı kadar su verdim mesela. 7. Ay kontrolünde artık 2 öğüne geçebilirsin dedi. Yarım mama kavanozu kadar yiyebilir dedi. Sabahları yumurta sarısını tamamı ve biraz peynir veriyorum. Bazı günler omlet veya muzlu pankek yaptım eline verdim. Hepsini yemiyor ama tırtıklıyor. Muz yeni verdim ya 3 gün deniyorum yine. Ama içlerine kattığım tam buğday onu,irmik falan denemedim. Öğlen biraz yoğurt yediriyorum. İkindi gibi de çorba. Bazı şeyleri ben de oturtamadım ama zamanla oturur heralde☺️ Size Önerim çatalla ezerek ya da cam rende kullanırak pütürlü başlayın direkt. Blender olayına girmeyin. Zaten çok az yiyorlar. Ana besin kaynağı hala anne sütü.