Rna 3 gün önce bebeğim uyumuyor diye ailesel sıkıntılardan dolayı da sinirim bozulmuştu bebeğime elimde olmadan sesimi yükselttim şuan 6 aylık sürekli bana bakıp gülen etrafa neşe saçan bebeğim beni görünce yüzünü çeviriyor yüzüme bakmıyor etrafta kimseye de gülmemeye başladı 3 gündür böyle ne yapmalıyım arkadaşlar yardım edin
Mavisinannesi6064 Rna bnm bebegim 4 bucuk aylık bazen sesimizi yükseltiyoruz resmen küsüyor uyuyor uyanınca unutuyor sanırım uyuyana kadar küs
Balbocegimm Rna bol göz teması kurun, bol bol kucaklayın dışarıya açık havaya çıkın beraber, emziriyorsanız emzirin. İkili ilişkinizi güçlendirin. Bundan sonraki süreçte tutarlı olun yansıtmamaya çalışın. Benzer süreçten geçtim.
Aselduru88 Rna Bunu hamileyken okusaydım ne anlar bebek derdim. Eşim 6 aylık iken kizima bağırdı el kadar bebeye bağırma mantiginida çözmüş değilim ( esim için diyorum) Kızım babasına bir küstü onun kucağına gidince feryat figan ağlıyordu çok sevindim kızımın böyle yapmasına en azindan eşim bidaha bağıramadı çok zoruna gitti kucağına gidince ağlaması
duzenlianne Rna bol bol sarılın her zamankinden daha cok ilgi gösterin öpün ve sürekli güzel konuşun onu cok sevdiginizi söyleyin. Çok küçükte olsalar bence herşeyi anlıyorlar. İnşallah barışır miniğiniz 🥰
Rna duzenlianne inşallah ama hala yüzüme bakmıyor görümceme gülüyor benden gözlerini kaçırıyor tebessüm bile etmiyor inşallah geçer bu durum
Kaganalis Rna yaaaa benimm balimm kusmeyide bilirmiss. Bebisle balayina cikin canim. Size bakacak birisi varsa yemeğini temizliğini yapacak falan. Yatak odasina girin oynasin soyunun ten temas yapinn banyoo yapinn. Askim benim yerim onu. Hemen barisin💞💞