Kaganalis _caglabebek ins cabuk atlatırsın. Sagim cok onemli ama her fırsatta emzir bence. Ozellikle banyo masaj yapip sicak sicak hemen emzir olmadi sag. Bide ne kdr sık sagarsan okdr cabuk gecer. 2 saatte bir ;(. Ben olmusum mastit ne bilmeden dogumdan hemen sonra bide. Valla emin degilim ama baya surdu ;(( Allah sifa versin ins.
cemreninnannesii _caglabebek doktora gitmedim ben 4 günde geçti çünkü tam kapanmaya denk gelmişti çıkamadım her gün sıcak suya tuttum masajlar yaptım 2 saatte bir sağdım ama sağarken bastırdım masaj şeklinde sonra geçti geçmiş olsun berbat bişey ateş basıyor insana
Brcdrnlila _caglabebek doktorda zaten ultrasonla baktırıyor mastit varsa zaten Augmentin veriyor emzirirken kullanılan tek ilaç size tavsiyem için iyi geliyor
Hapizumra _caglabebek gitmedim evde aicak duş sicak kompres sürekli sagma ile geçirdim sen ne yaparsan yap geçeceği zaman geçiyor sagiyodum 5dk geçmeden gögüs dolup tekrar agriyodu sızlıyordu bebek ememiyordu sütü küçük olduğu için btmiiyordu simdi hala sagmasam agriyor tam gecmis değil yani memeyi boşaltmak önemli masaj yapmak berbat bisi asla yaşamak istemem bi daha
_caglabebek Hapizumra tum gun masaj yaptim sagdim ama cok sut gelmedi sicak dus sık sıkta emzirmeye calisiyorum insallah ilerlemeden cabuk gecer
_caglabebek cemreninnannesii bende fark ettigimden beri sicak dus masaj emzirme saginca cok gelmiyor şusn ates sidetli agri yok hafif agri ve sertlik dune gore biraz azaldi sertlik insalah ilerlemeden cabuk gecer
Metehan123 Valla hayatımda çok sağlık sıkıntısı yaşadım acı eşiğim yüksektir diye geçiniyodum mastit olana kadrmış 40 derece ateşle hastanelik oldum antibiyotikle geçti anca daha hala o göğsüm emzirme sırasını karıştırim hemen ağrımaya başlıyo
Metehan123 _caglabebek ağrı kesici ateş düşürücü yaptılar sadece o bile rahatlattı antibiyotik hem hap hem iğne verdi dr 5 gün boyunca iğne vuruldum da atlattım
_caglabebek Metehan123 emzirdim devamli simdi bi agzindan bile baya süt tasti yumusadi rahatladim tekrar sisermiki
2020minikkus _caglabebek elektrkli sagma makinasyla süt dahada artıyor ben mochi ile geçirdim o dönemimi cok zor grrcekten
_caglabebek 2020minikkus suan emzirebiliyorum oyuzden sagmiyorum sagdikcada uclari duzelmiyor ayy valla annelik cok zormus neyse bebegimin karni doysun o iyi olsunda
Metehan123 _caglabebek sık emzir emmediği zaman da sağ benimki 2 3 saat içinde emmesin hemen sertleşmeye başlıyo
_caglabebek Metehan123 geceden beei ugrasiyorum sukur o sertlik acildi simdi sık sık emziriyorum sorun yok