Babynurse İyi geceler güzel anneler yaklaşık 1 aydır 15 aylık kızım uykuya aşırı direniyor ve uyutmakta çok zorlanıyorum uykusu var ama bi türlü dalamıyor çok zorlanmaya başladım daha yeni uyuttum aşırı yoruluyorum var mı öneriniz 🤨😴☹️
Yagmurunbebegi Babynurse yanında yatıp eline uyku arkadaşı ya da oyalancağı bişe verebilirsn. Ya da müzik açablirsn. Ama eğer uyumuo diye ağladğnda sallıyosan fln alışkanlk halne getirip direnmeye dwvam eder. Zorlamadan inatlaşmadan konuşmadan. Cansu akındı sanırm o çk güzl anlatıyor hiç benzemiyor gündemdeki uyku eğitimcilerine.
Jument Babynurse karı koca şu an uyutmaya çalışıyoruz. 29 gunluk, Emziriyorum uyuyor, yerine koyunca uyaniyor, basıyor çığlığı 🤦♀️
HayDel Yarım kundak yapın (sadece kollarını sarın). Havalar sıcak incecik bi kumaş olsun.. göğsünüze yaslayıp pış pış yapın sakince. Ben ilk günler böyle uyuttum. Belki sizede faydalı olur.
Babynurse Yagmurunbebegi aslında benzer şeyler yaptım bende ama bu kez de yatakta taklalar atıp yastık ile oynamaya ve kaçmaya çalışıyor 🤦♀️
KbrVrn25 6.ayımıza yeni girdik. Az önce 1 saatlik ağlamanın sonucu zıplayarak uyuttum. 😁Ve benle beraber yatar normalde öğlene kadar uyuyan bir bebekti. Acıkırdı emzirirdim sarılarak uyurduk
Babynurse KbrVrn25 güzelmiş çocuklar da hep evde enerji atıp bi hava alıp yorulmuyorlar o yüzden de uyumak istemiyorlar 😂
KbrVrn25 Babynurse acaba daha nasıl yorabilirim diye düşündüm.😁Kanguruya koyar gezdiririm her akşam çocuk şarkıları açıp kübo şov yapıyorum yürütüyorum oyunlar vs.. Yazarken yoruldum 😁