DilekZeynepSu52 22 aylık kızım var uykuyu hiç sevmiyor . Uykusu geldiğinde uyumamak için direniyor. Çok ağlak bı bebek herşeye ağlıyor. Mız mız huysuz . Gece uykusunda mizirdanarak uyanıyor, ağlıyor. Varmı aynı durumları yaşayan arkadaşlar. 😣
sselinn DilekZeynepSu52 ahh bu aynı bizim oğlan 13 aylık o da. Gece kaç kere uyanıyoruz aglayarak sayamıyorum. Çok zor çok allah yardımcımız olsun
Asyakbk DilekZeynepSu52 21 aylık kızım, sanki bizi anlattınız birebir aynısı bizimkide. İnşallah bu bir süreçtir ve bir an önce geçer
Nazlicicegim DilekZeynepSu52 Ah ah aynı biz 😩28 aylık kızım var doğduğundan beri uyku sorunu var 🤦♀️
Did DilekZeynepSu52 biz de 17 aylığız aynısı asla uykuyu sevmiyor hele şu 2 haftadır saat 1-2-3 lerde uyuyor bıraktım artık ne zaman bayılırsa o zaman uyuyor ama ben çok yoruldum 3 sn oturma süresi bizim pil bitiyor ama onunki aslaaa 🤣
DilekZeynepSu52 sselinn Amin inşallah ne olacak bilmiyorum. Gece uyanıyor ağlıyor bı sure geri uykuya geçemiyor😞
DilekZeynepSu52 Nazlicicegim Bnim kizimda öyle uyku sorunumuz bı türlü duzelmedi. Gece ağlıyor geri uykuya dalamiyor. Her gece acaba nezmn uyanacak ağlayacak diye bn uyuyamiyorum artık 😒😑