Mevakemaleyna Umudum21 canim ic giyimlerde alt ust takimlar var 25 tlye cok ta kaliteli ondan alsana ben öyle yapiom
Mevakemaleyna Zelisblt cok pahali be abla ben temsilcisiyim mesela bize gelisi bile cok pahali o yuzden ben bile almiom cok begenmezsem 25 tlye oluyor alt ust takimlar cok ta guzel
Zelisblt Mevakemaleyna piarre cardın bna da gerksiz pahalı geliyor, ama miorre uygun geljdi bna. Bn çoğunlukla mağazadan alıyorum NBB olanlardan
Mevakemaleyna Umudum21 kiz carsiya cik ic giyimciye git piercardin vs heo kazikci temsilciyim ama önermiyorum yazik gunah o paralara
Mevakemaleyna Zelisblt ikisininde temsilcisiyim 🙈 ve kendime 4 mu 5 mi gecelik alalim dedi esim siparis verecehim ama 300 dedim tamam gelsin dedi getirttim bana pahali geldi o gun bu gundur almiom bisey😅
Yengecanne_ Bence penti güzel ve seksi.Ben bralet aldım 35 tl ye.Malum yaz gelince destekli sütyenler biraz terletiyor, sürekli yıkamak lazım. Bazen üç al iki öde vs oluyor.Mesela çok şık slipler aldım 10 tl
Mevakemaleyna Yengecanne_ iyi girdi ama en iyisini aldim napim 🙈 birazda kocama eziyet ettim gibi bisey oldu dogum günümdü bana hediye alacak diye beklerken bana gecelik alalim hediye dedi oyle oldu yani😂😂
Mevakemaleyna Yengecanne_ kendine aldi zaten bide trip atar giysene diye😂😂 hiç te sevmem zaten tül ya kasindiriyir gibi gelio bünye alışık değil tabi 😂😂😂
Mevakemaleyna Yengecanne_ kiz kurtulma kafasindayim ben suan 42 gun yasak koydu doktorcum😍 35 gunluk kizim var 2 ay oyle bekledi zavallim hamileligimin son ayi zor gecti cunku 10 gun ince de sehir disina ise gitti 3 ay pufur pufur giyer uyurum😂😂😂