Mathsteacher Bglmdrn21 merhabalar 😊 ben de eşimle oğluma tişört zıbın kombin yaptırmayı düşünüyorum daha sipariş vermedim ama hediye sepetinde güzel kombinler var. Ordan bakabilirsiniz isterseniz 😊
Aybersa Bglmdrn21 ben bütçemi uydurabilirsem kinevizyon sayfasından sipariş vereceğim, 24 resimi hareketli geçişli yapıyor, başka yapan yer var mi bilmiyorum ben ilk kez gordum
Birkucukeylulmeselesi Bglmdrn21 valla bahanesi yaşadığımız yer çiçekçi yok 2-3 kargo giriyor yalnızca böyle böyle gidiyor bakalım batıya gidip her imkan olan yerde yaşarken ne yapacak
Kbraras Bglmdrn21 instagramdan taseralla diye bir site var hem güvenilir hem kaliteli ben ordan yaptırdım bir bakın isterseniz güzel ürünler var https://instagram.com/tasarella?utm_medium=copy_link
AsilGulhan Bglmdrn21 ben bebeğimin ilk kestiğimiz saclarından tesbih ve anahtarlık yaptırdım. Yanına da kendime de hediye yaptırayım dedim saclarından kolye yaptırm😅
AsilGulhan Bglmdrn21 instgram sayfası var hobi_desinger. Buradan konuşabilirsin Fiyat istediğin ürüne modelle baglı ama baya uygun 😅
Aryemus_3 Bglmdrn21 Bencede çok anlamlı evlilik yıldönümünde de yüzük düşünüyorum ilk tırnak ve sac teliyle birlikte