Yusufandmom 3 ay 16 günlüğüz bebeğim 2gundur huzursuz boğazları ağrıyor sanki ara ara hır hır ses çıkarıyor ateşi yok ama uykusu olduğu halde uyumuyor sürekli ağlıyor bir çay kadigi calpol icirdim başka ne yapabilirim tecrübeli anneler cevaplarsanız sevinirim
ZBosma Yusufandmom hasta değilse atak olabilir benim 3. Ayım aşırı zor ağlamalı kucakta geçmişti hasta değildi ama çok huzursuzdu birde burnu temiz değilse hırıltı ve huzursuzluk yapıyor
Kaganalis Yusufandmom burnu tikanmis olmasin. Genzine dogru kaçmıştır disardan giremiyorsundur belki. Hir hir sesi diyince aklima o geldi. Bizimki genelde o ses cikarinca burnu tikanik oluyo. Uyuyamiyor ememiyor cok kotu oluyor. Deniz suyu sprey almistik dogdugunda eczaneden onu sikinca açılıyor.
ZBosma Yusufandmom mama kullanıyorsanız eğer su içirmenizi öneririm benim doktorum suyu az içirdiğim için boğazının çok kuru olduğunu da söylemişti yani sağlık problemi yoksa şuan evi daha sık havalandırma burun temizliği gibi durumlara daha çok özen gösterin İnşaAllah şifalanır yavrunuz