Splash-Splash-Love Lanet gelsin böyle düzene Allah’ın laneti böyle iğrenç mahlukatların üzerine olsun😭😭😭😭😭😭 https://www.tv100.com/11-yasindaki-kiz-hamile-cikti-annesinin-erkek-arkadasi-gozaltinda-haber-554865
AntiFilozof Splash-Splash-Love Allah kahretsin ya yavrum nası unutacak şimdi tüm bunları off Allahımm
aslinur_60B Splash-Splash-Love böylelerinin organlarını kesip acı çektireceksin pislikler şerefsizler allahım nasıl anneler var ya hiç mi anlamadı çocuğunun hareketlerinden bence Allah gerçekten kalpten isteyenlere evlat versin…
bikerem Splash-Splash-Love Allahim insanlik nereye gidiyor. 12 ve 10 yasinda kizlarim var. Icim daglandi ya
F-Betul Splash-Splash-Love Direk kısas olmalı bence ne yaptıysa aynısı yapılsın ama bizim ülkemizde doğru düzgün ceza bile yok bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum😔
Splash-Splash-Love AntiFilozof Nasıl doğuracak? Doğuracak mı? Aldıracak mı? Doğuracaksa kendi çocukken nasıl bakacak bebeğe? Kim yardımcı olacak? Kafamda milyon tane soru 😭
ikiprensannesi_gul Splash-Splash-Love Allah belasını versin inşallah ay çok üzüldüm ya 11 yaş nedir çocuk daha ana kuzusu ya
Splash-Splash-Love ikiprensannesi_gul Evett daha minikkk. Kendi 11 yaşındaki halimi düşündüm bebeklerimle oynuyordum hamilelik ne ya 😭
Bal-Kaymak Splash-Splash-Love Bence de biliyordu. Ahlak yoksunu şerefsizler Allah ikisini de kahretsin belasını versin. Ezanlar okunuyor şunu yazarken ey Rabbim Kahhar adınla kahreyle. Pislik bokunda boğulsun
bikerem Splash-Splash-Love o yaratık( adam diyemiyorum) kadar kadin da(anne diyemiyorum) suçlu. Ama olan kucucuk cocuga oldu
Mircan Splash-Splash-Love Allah o adamın da o annenin de bin belasını versin inşallah nasıl insanlar ya o nasıl bı anne aklım almıyor ya
Splash-Splash-Love Mircan En nefret ettiğim şey şu dini nikahı böyle iğrenç şeylere alet etmeleri 😭😭😭 Olan yavrucağa oldu.
Splash-Splash-Love Mom356 Ülkemiz bu konularda çok fazla yetersiz😭 İğreniyorum Kızıyorum Lanetliyorum Üzülüyorum…. Ama en çokta şunu merak ediyorum Nasıl kıyabiliyorlar 😭
Mu-Mi Splash-Splash-Love gün geçmiyor ki yeni bir taciz olayı görmelim bu çocukların çektiği nedir ya Allah kahretsin idam gelmedikçe devam edecek malesef Rabbim bütün yavruları korusun kötü insanlardan
Splash-Splash-Love Mu-Mi Yüce Allah’ımdan en çok istediğim çocuklar çocukluğunu doğa doya güzelce yaşasınlar. Travma bu hemde en ağır olanından.
Mircan Splash-Splash-Love Allahm düşmanıma verme ama sorumsuzluk pisliklikgin çoğu annesin de de ya senin evladın demekki bunu yapacak kadar o pislik adamı çocukla yanlız bırakmış önce adamı sonra anneyi asmaları lazım ya böyle insanlar ne anlar dini nikahtan Allah belasını versin ikisinde kusura bakma ama çok sinirliyim yani o daha çocuk 11 yaş ne demek
Mu-Mi Splash-Splash-Love bi kızım birde oğlum var onlar için çok üzülüyorum dünyanın en berbat haline denk geldiler Rabbim bu mahlukatlari çocuklarımızdan uzak etsin..boylelerini aynı hindistandaki gibi halkın içine verecekler döve döve öldürsünler pislikler