Milasmom Cicegiburnundaanne bu seferki cam ankastre fiyatda cok uygun cazip geldi 3800 e arcelikten alcaktim bime gelen 1000 lira cok fiyat farki var görünüm olarak ayni kumtel alayim dedim ocak ocaktir:)
Thesra Milasmom Ocağındaki düğmelerine tencere değdiği anda eriyor🤦🏽♀️ Ocak taşları aşırı paslanıyor Fırının iç camını temizlemek zor sürekli içine kaçıyor yağlar 🤷🏽♀️
KaSeAy Milasmom Benm ev sahibimin aldıgı ankastreyi kullanıyorm ben ama gercekten kalitelisi fark ediyo mesela kek yaparken bi tarafı kabarık bi tarafı inik oluyo poğaçaların bi tarafı daha fazla kızarıyo bi tarafı hiç:) Bnmki de tahmini 1000 tl lik bişeydir. İyisini al bence
Thesra Milasmom Yani bence değil ben en çok elektrik ocakları seviyorum tertemiz mis gibi bu ocak taşlılar kullanımı çok kötü ya🤷🏽♀️
Milasmom KaSeAy senin suan kullandığın da mi kumtel? Bi de cam mi ocak yoksa emaye mi . Bu bime gelecek olanin görüntüsü tam istedigim gibi bilemedim ya 2800 daha vermelimiyim 😬
KaSeAy Milasmom Bnm kumtel degil ama benzer özellikte bi marka. Cam benm iz kalıyo silinnce bide siyah ya cok kullanışlı olmuyo ben alsam onu almazdım mecburiyetten kullanıyorm