Kbr25 Kızım 26 aylık Boyu 82cm kilosu 10 ne yapacağımı şaşırdım tüm tahlilleri temiz çıktı ne kullandıysak işe yaramadı bu dertten muzdarip olan kurtulan anneler varsa bana da yardımcı olabilir mi 😢
Nurkara21 Kbr25 yapısı minyondur belki büyüme geriliği olduğu doktormu söyledi yanlış anlamayında beni üzülmeyin diye😊
Kbr25 @Nurkara21 evet doktor söyledi persentil tablosunun en altında 😒 aşırı moral bozuyorlar bide çok geri kalmış diye kaç tane gittim hepsi öyle söyledi
Nurkara21 Kbr25 ayyy ne desem bilemedim eee ne tavsiye ediyorlar kanı felan nasıl mesela sebep ne olabilirki ?şimdi doktorlar demiş yaaa ben siz evham yapıyosunuz zannettim de ondan
Kbr25 @Nurkara21 multivitamin mamalar ne kullandıysam fayda etmedi vajinal yapışıklık ve idrar yollarında enfeksiyon var iştahıda fena değil oyuncak bebek gibi ne versem anında dışarı çıkıyor günde 5 bez değişiyorum
Kbr25 @asocialmom benim 165 eşimin 172 bunuda sorduk doktora bi noktaya kadar etkiler dedi bu kadar geri kalmaması gerekiyor dedi 😢
Nurkara21 Kbr25 yani cücelikmi varrr o da ne demek istemiş anlamadım doktor genetik test felan istemedik mi ama bizim burda komşumun kızı var 3 yaşında benim 17 aylık bebeğimle aynı valla bir sıkıntı yok bence yani kafa yapısı vucut orantısı normalse