Busra9290 Eşim sürekli bu cocuk bana gülmüyor.Beni sevmiyor dıyo.Kendısı oğlumuzu cok sevıyo ama cocuk sevmeyı bılmıyo sanırım oğlum daha 4 aylık halıyle cabuk mızıkıyo bı guluyosa bı aglıyo her defasında gülücek diye bi şey yok.Nasıl öğretebilirim eşime
Sngl1223 Busra9290 olur öyle canım biraz daha geçsin gör bak nasıl keyifleniyorlar oğlum 6 aylık şu an bu ara vakit geçirince çok hoşuna gidiyor tam böyle kahkaha atıp gülmeleri 5 de başlar inşallah zamana bırakın bunu söyleyin hani zamanla diye
Meryemcez Busra9290 eşimle kızımda öyle 4 aylık hamile iken mecburî ailemin yanina geldim ve kızım 5 aylık olana kadar ailemin yanında kalmaya devam ettim ee hâliyle eşim hamilelikti bebeğimizin ilk 5 ayına şahit olamadı 1 ay oldu eşimin yanina geleli kızım hiç alışamadı babasına korkuyor tabi birazda nasıl seveceğini bilmiyor eşim bazen ağlıyor kucağına alınca yüzüne bile bakmıyor sürekli beni arıyor eşim cok kiskaniyor bu durumu😊
Yagmurannesi Busra9290 kendi anlaması lazım kuzum e evlat kıskanıyor tabi benim kızım 3 yaşında biz bile en çok beni seviyor babası diyor beni 😂😂😂 hoş böyle sohbetler bile saçma ama insanın canından can olunca farklı oluyor ❤️ Bence daha çok ilgilenmesini ve daha fazla bağ kurmasını sağla
Busra9290 Meryemcez bızdede aynı durum esım kucagına alınca korkuyo bıde kalın sesı ya urkuyo cocuk🙈 bız hep bır aradayız bıde hadı sız uzak kalmıssınız
Meryemcez Busra9290 aynen şimdi yine 1 aylik goreve gitti tekrardan tamamen unutacak sakalları uzayınca ağlıyor tras oluyor yine ağlıyor tuhaf bir durum ama bence babalar sevmeyi bilmiyorlar en azindan bizim ki oyle😊
Busra9290 Yagmurannesi niye her seyı bşz kadınlar ayarlamak zorundayız 😂 kendı kendılerıne ayarlayamıyo beyler🙄
Haticekkbkr Busra9290 canım daha 4 aylikmis, annesini yeni bilir daha hele bı durum babsina da alışır zamanla😁