4 ay 4 günlük erkek bebeğim var, idrar yolu enfeksiyonu kapmış bugün tahlillerde çıktı yüksek baya. Başına gelen var mı ? Geçti mi ? Geçtiyse nasıl geçirdiniz ? Yardım eder misiniz lütfen ? ☹️🙏🏻
YamacDemirinAnnesii sık sık bezini değiştirin her açtığınızda pipisini ve etrafını ayrı bir mendil ile makat tarafını ayrı bi mendille silin biraz açık kalsın sonra bezleyin inşallah hemen geçer
YamacDemirinAnnesii Merhaba baya eski olmus ama sizin bebekte idrar yolu enfeksiyonu noldu acaba gecti mi suan benim bebegim de de var ve Cok merak ediyorum
Yok muuuu yaşayannnn??
Kızımın 1 aylıkken idrar kültüründe enfeksiyon çıktı 10 gün antibiyotik kullandı geçti
1mom1baby ayyy inşallah bizimde geçer canım🙏🏻
Benim kızımda 2 buçuk aylık onunda idrar tolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi doktr onu kullanmaya başladım daha ilk gün bugün kullandım bende bakalım inş. Geçirir
16032018nisa bende kullanıyorum 2 gündür inşallah geçer kuzum ya 🙏🏻
Elyesa doktorda aynısını söyledi canım öyle temizliyordum zaten neden oldu anlamadım bende inşallah hemen geçer rahat eder kuzucuğum 🙏🏻🙏🏻
Benım kızım ıkı kere yaşadı malesef kızlarda ıkı erkeklerde bırden sonrasını arastırıyorlar canım