[silindi] Kızlar hayırlı akşamlar 2 gündür belimden kasıklarıma doğru baskın bir ağrı var sefaf sümüksü akıntım var biraz kokuyorda 🙄 Aceba pazartesi gününe kadar evde agrımı hafifletecek doğal yöntemler biliyormusunuz ?şimdiden teşekkürler 💜
Cigdemino [silindi] yumurtlama döneminde misiniz acaba? Benim bazı aylar yumurtlama zamanları bu şekilde akıntım ve ağrım oluyor bir iki gün. İnşallah enfeksiyon değildir. Bol bol su için enfeksiyon varsa eğer iyi gelir
Sevdamavi [silindi] kuzum kaşıntı yoksa enfeksiyondur.Ayagını sıcak tut maydanoz kaynat iç bol su iç idrar tahlili verene kadar
[silindi] Gamzeyup doktora gideceğim zaten de pazartesiyi veya yarın sabahı beklemem gerek malum eşim gece çalışıyor 🙄
[silindi] Gamzeyup aceba sezeryan olduğum için mi diye düşünmüyor değilim çünkü kesi yerimde de ağrı var
[silindi] Cigdemino inşallah canım değilimdir ya adetime 13 gün var ama bilemedim 🙄 Su icmeyi ihmal ediyorum inşallah ondandır içeyim bol bol
[silindi] Sevdamavi Çok sağol ya maydonoz mutlaka deneyim. Pazartesi giderim inşallah olmazsa pazar acile giderim tahlil içinde teşekkür ederim kelebek öresin için 💜