Miniminimini Kurdeşen gecmiyor cildiracam :( ne yapmam lazımm doktora gittim doktor krem verdi ama geçmiyor
ecem26 Miniminimini bende kac yasimdan sonra birden ortaya cikti,neyin yaptigi testle bulunamiyor,bazi deterjanlar,bazi yumusaticilar ozellikle yag cozuculer cok tetikliyor.kullandiginiz urunleri test edin ne kullaninca artiyor ya da ne yediginizde
Suprizyumurta Miniminimini iki üç haftayı bulabiliyor iyileşmesi. Çok geçmiş olsun. Alerjik besinlerden uzak durun. Ilık duş da iyi geliyo hatırladığım kadarıyla. Kış aylarında olmuştu bende fazla kaşıntı yanma olduğunda soğuk çok iyi geliyordu. Balkona çıkıp serinliyodum. İyi nemlendirmeye de dikkat edin. Su bazlı nemlendirici kullanabilirsiniz.
eslemsiii Miniminimini Doğumdan 10 gün sonra olmuştum bende. avil iğne vermişti Dr bana ama ben iğneden korktuğun için avil’in eş değerinde bi krem vardı onunla geçmişti hiç tekrarlamadı sonra.
S08m Stresten oluyo ve aşırı kasinti sonra döküntü rabbim kurtarsın kayinpederim bi ilac yaptırmıştı eczaneden uyuz geçirenlerde kullanıyormuş benimki öyle geçti
Bualemdeyeniyim Miniminimini annem 10senedir çekiyor tedavisi yok☹️ Anca hap kullanıyor o da şişirip uyku yapıyor hapın adı hitrizin