Cetingokce Merhaba bebeğim 2 aylık ve 1 haftadır eli sürekli ağzında. Sürekli kusturuyor kendini yıkamaktan üst değiştirmekten fenalık geldi🤦🏻♀️Sizdede böyle bir durum var mı?
Vyildz Cetingokce o aylarda benim kızımda aynıydı birde reflü vardı hergun 3kere yıkıyordum 5/6kere üst değiştiriyordum birde benim üstümde kusuyordu bende bikmistim artık son zamanlarinda altı muşamba yaka önlüğü takiyordum onu degistiriyordum Allah sabır versin geçiyor hepsi 😊
Durusu5 Cetingokce benim kızımda 3 aylık onca eşyanın arasında giyecek eşya bulamıyoruz neden çünkü hepsi ıslak ellerinde bal var bunların 😍
Demirac19 Cetingokce evet 5 aylık hala öyle ellerine keşfediyor benimki diş de çıkartıyor ondan da öyle yapıyor
Sb123sb Vyildz kaç aylık bebeğiniz benim bebeğiminde reflüsü var ve elleride aynı ağzında üst değişmektem yıprandım bende🤯
Truvalihelen Birimde öyle kızım 2ay 15 günlük bir haftadir elini ağzına götürüyor huy edinmesinden korkuyorum
Vyildz Cetingokce yani dişler çıkana kadar bu durum devam eder üst değiştirme inşallah çabucak geçer canım
Vyildz Sb123sb yani benim doktorum hiç bişey vermedi reflü çoğu bebekte olur geçer bişey kullanmana gerek yok dedi inşallah geçiyor canım sabır biraz daha 🙏