Elifim1 Meme uçlarım kopmuş gibi yara oldu emziremiyorum buna bi çözüm bulan var mı 😔 lansinoh e vitamini göğüs kalkanı herşeyi denedim hiç bi işe yaramıyolar 😔
MasalMavi Elifim1 birde hametan veya hakiki zeytinyağı kullan her emzirme sonrası sür kalkanı kapat yoksa streç filmle sar 3-4 güne geçer inş 🙏🏽
EmirEymen Elifim1 ben bir ilaç kullandım inan mükemmel 14 tl mi ne ama bnım denemesiğim kaşmadı tedavi bile gördüm. Bunu verdi bir eczaneci ama işin ehli kısa zamanda bitti gitti oda sürekli süremedim Bak bn sana yazıcam misafirim var şimdi ıkı bebekle anca olmadı mutlaka sen hatırlat hemi bana
busra37 MasalMavi hayır canım bana ebeler kızdı poşet sarmıştım böyle yaraların asla geçmez kuru tutman garek dedi evet yumuşak ve nemli tutulo ama iyileştirmilo
busra37 Canım benimde öyleydi tek çözüm dığru emzirebilmek. Lansinoh krem aldım bide göğüslerim açık ğezdim evet çok acayipti ama inan rahatlattı yaralarının kuruması lazımmış kuruyken süt gelmiyodu emzirmaden önce kremi sürüp öyle süt çıkarılorum. Hala tam geçmedi yaralarım yanlış pozisyonda yaralarım başa dönüyo
MasalMavi busra37 valla ben 4 farklı ilaç kullandım olmadı anca hametanla kapatıp çözdüm yoksa 40 gün ağladım resmen kan fışkırıyodu
Muhammedd23 Elifim1 fitokrem çok çabuk geçiriyor ama silmeden bebeği emzirmeyin. Ama e vitaminide kullanmayın bebeğe alerji yapıyor
habibe_omerasaf Elifim1 ayva çekirdeği bire bir çözüm. 2. Gün falan zaten düzeldiğini görüyorsunuz Muhakkak tavsiye ederim 🌸