AybarsKubra Merhaba anneler bugün soru yerine öneri ile geldim bu zamana kadar her yolu deneyip çıkaramadığım kaka lekesini bimden aldığım jeny&willy marka granül sabun tamamen temizledi hatta baby&me leke çıkarıcıyla çıkmayan 2-3 kez üst üste yıkanıp yine çıkmayan bekleyen lekeli zıbınlar bile kar gibi oldu belki bunu tecrübeli anneler zaten biliyodur ama ben ilk kez sonuç alınca paylaşmak istedim 🌸
Deniz2961 AybarsKubra cnm Bn neller kullndm leke cıkrıcı bile aldık. OEl kac tane ek gıdaya gcetık elma suyu bile cıkmıyor delircm en sonunda aırelle yıkamaya karr verdim ki postunu gordum bnde alıp dencgm tesekkurlr
AybarsKubra Hacerr bimden aldım ben ama jenny&willy markası bime ait eğer bulamazsanız duru markada aynı ürün ikisinide evyap üretiyo aynı içeriğe sahipler
Semaburak Ben beyaz kalıp sabunla çitiliyorum soğuk suda hemen çıkıyo tavsiye ederim 👌🏻 Ne kadar beklerse beklesin soğuk suyun altında sürün sabunu azcık çitileyin gidiyo hepsi
Mina25 Kesinlikle kalıp sabun suyun altında cıtıle cıkar çıkmazsa yap çözücü sık sabunla tekrar durula hiçbir şey kalmaz arkasından çamaşır makinesi bide durulama ütü ter temiz mutlaka deneyin derim
Newmommy AybarsKubra Dalan zeytinyağlı kullanıyorum fayda etmiyor yepyeni kıyafetler anında çitilemessem lekeli kalıyor 🤦🏻♀️