dlkcnblt Ozkelebek bu süreçte ıslak mendil kullanma canm her seferinde popoyu yıka,zaman zaman açıkta hava almasını sağla bezi gevşek bırak sık sık değiştir kantoron yapı anında acıyı kesip 2 güne iyileştiriyor ve beraberinde arko krem
Gul20 Ozkelebek ya bu derece pisikse eğer niye bi daha doktora götürmüyorsun neredeyse kanli yara olmuş çocuğun poposu yağlı pişik kremleri kullanman gerek ki çabuk iyilersin bi de mümkün olduğunca bez bağlama ki acımasın babasın poposu hem dha çabuk iyileşir
Gul20 Nefess2020 yağlı kremler ıyi gelir zaten pisige ama siz yağın kendisini sürmüşsünüz hayret nasil aklınıza geldi
gizemhifanur Nurdem0433 hemen hametan oksizenc alıp avucunuzda karıştırıp sürün pişkllere 2 3 gün deneyin olmasa bence tekrar doktora gidin çocuk mahvolur ya. Bide hamezinc trysod karışımı deneyebilirsiniz bizi bitek bunlar geçirdi neler neler kullandik
Nefess2020 Nurdem0433 yok onu denememiştim çoğu kisi kullanmiş iyi gelmiş ben sana yagi iyi gelince onu kullanmadim .
Aysenfal Ozkelebek asitborik bulun bi yerden eczanelerde olabilir bilmiyorum. Yarım litre suya bir silme çay kaşığı atıp karıştırıyorsunuz her seferinde onunla temizliğini yapın. İsiliğe ve pişiğe çok iyi geliyor. Bana dua edeceksiniz 😊 çok geçmiş olsun.
yms Ozkelebek ıslak mendıl kullanıyorsanız bırakın pamugu ıslatarak sılın ve kurulayın sudokrem yada bepantol deneyın
anneoldumkiben Ozkelebek sudocream iyi geliyor ama etki etmemiş demişsiniz. Gıda alerjisi olabilir doktora götürün bence benmki alerjik diyet yapıyorum.
Cilema10 Ozkelebek çok geçmiş olsun benim kızımda 1 aylıkken çok kötü pişik oldu aynı sizinkinde olduğu gibi kanamıştı denemediğim krem kalmadı en son hamazinc işe yaradı muhteşem bi krem akşam sürüp sabah etkisini görmüştüm mutlaka deneyin çinkolu bi krem olduğu için faydası olur diye düşünüyorum
bgmarik Ozkelebek benim kızımda da geçmeyen pişik vardı doktorum ıslak mendili bırakıp her bez değişiminde yıkayalım güzelce kurulayalım biraz havalandırıp öyle bezini takalım dedi gerçekten bir hafta olmadan geçti
Echche Ozkelebek bizim de öyleydi hiçbir krem merhem geçirmedi. En son çare zeytinyağlı Kudret narıni geceden sürdüm sabah tamamen iyilesmisti. Açık yaraları bile kapatiyor herseye şifalı. Sende zaman kaybetmeden aktardan al sür canım çok memnun kalacaksın Allahın mucizesi