Hsytdlbs Merhaba arkadaşlar ya bir konu hakkında bilgi almak istiyorum ya merak ediyorum da benim bebegim 1 aylık 6 günlük ve haftaya 40 çıkacak ve çok durumsuz gündüzleri hiç uyumuyor 40dan sonra düzelir diyorlar doğrumu
Muhasebeciana Hsytdlbs bebekten bebege degisiyor canim valla benim kiz 40 tan sonra daha cok cildirmisti 😁 umarim seninki oyle olmaz taze anne ❤️
haziranin25i Hsytdlbs 2,5 aylıkken düzeldi 🤗 bana da herkes 40 indan sonra düzelir dediler dört gözle 40 ini bekledim düzelmedi 🙄 2,5 aylıkken her şey rayına oturdu 🤭😎
Duyulurum Hsytdlbs düzelme diye kastedilen nedir bilemem ama bebekler büyüyene kadar türlü türlü huylar geliştirip değişiyorlar. Yemiyor iki gün sonra yiyor. Uyumuyor iki ay sonra uyuyor. Heh şöyle düzen diyorsun oradan başka bir şey çıkıyor. Bir özellik gidiyor yenisi geliyor. Sabırlı ve yeniliğe açık olmak lazım 🌸
Hsytdlbs Muhasebeciana inş ya sürekli emmesi çok iyi ama ister istemez süt birikmiyor açmı tokmu bilmiyorum
Muhasebeciana Hsytdlbs yok yok canim doyuyodur onun midesi daha minnacik zaten surekli emmek istemesi dedigin gibi cok iyi acliktan yapmiyor onu senin kokunu duymak istiyor oyuzden
Hsytdlbs Muhasebeciana mama vermeme gerek varmı gün içerisinde gece sadece 1 defa veriyorum gündüz 1 defa verdim baktım yine uyumuyor vermemeye kara verdim emsin diye aç kalırlarsa sarılık olur diyorlar koekutuyorlae
Muhasebeciana Hsytdlbs canim sutun geliyorsa mama vermene gerek yok he ama gece 1 kez ver istiyorsan bende ilk 2 ay geceleri veriyordum bazen bana sanki sutum az geliyor gibi geldiginde gunduzleride 1 kez veriyodum cunku cok zor gelmisti benim sutum
Hsytdlbs Muhasebeciana benimki de az geliyor ama mama veriyorum memedeki sütü içmeden kesinlikle uyumuyor
Muhasebeciana Hsytdlbs ozaman ver canim mama hem seninde sutun birikmis olur bu sayede yine meme yide ver anne kokusunda uyumayi cok seviyorlar cunku