senamiray Kullanırken bebeğim kakasını çok az ve pis kokulu yapıyordu bıraktım ve düzeldi çok şükür ama illaki kullanıcaz 4. Ayda baslıcaz ve kabız yapmayan hangi marka önerirsiniz temiz içerikli hepsi mi aynı
htceee98 senamiray aynı durum bendede oldu bıraktım burda annelere sormuştum sidefer dediler onu almayi düşünüyorum bu ayki asimizda
Aylinsmom senamiray Sidefer diyorum canim asiri temiz renginden ve kokusundan belli zaten ve dislere zarar vermiyor kabiz da yapmiyor. Bitkisel icerikli zaten 1 yasa kadar kullandim bir zararini gormedim
_elmaliturtam Ocean kullanıyorum kabız yapmadı içeriği temiz ama newvit diye bı marka duydum onun içeriği en temizmis kabız yapar mı bilmiyorum ama
GktgBugra _elmaliturtam bende bugün sipariş verdim ama üzerinde 4 10 yai arası yazıyo sizinki kaç aylık
cekoslavakporseleni _elmaliturtam newviti ben de duydum ama bebekler onu çok zor içiyormuş tadı yüzünden. Yorumlara baktım hep içiremedik başka aldık yazmışlar. Ek gıdaya başlayınca ondna almayı düşünüyorum, en azından bişeylerin içine katıp verebiliriz.
_elmaliturtam cekoslavakporseleni aynen birde birkaç tane dış kararttigiyla ilgili yorum okumuştum sanırım siz yine bakarsınız da
YorgunAnneyimvesselam57 Ocean alıyorum bayadır ama yine kansız yine aynı anlamadım gtti iyimi değilmi kakasında problem yok ama en iyisi.aslında ferrum ama işte kakası problem ondan skntı yoksa kansızlık yine var