EsmaAtlas Merhaba Anneler, 3 ay 6 günlük oğlum 3 saatte bir 90 cc mama veya anne sütü içiyor bazen 60 cc yiyebiliyor .. gece bir kaç kez 120 cc yapıyorum ondada 10 cc falan kalıyor .. sizler nasıl besliyorsunuz?
Tazeanne3434 EsmaAtlas ben her seferinde önce emziriyorum ne kadar varsa göğüslerim boşalsın diye sonra 60 cc mama yapıyorum yetmeyince ağlıyor zaten
Balkiz20 EsmaAtlas bende sürekli olarak emziriyorum sadece geceleri 1 defa 60 cc mama veriyorum sanırım yeterli geliyor çünkü bebeğim sürekli kusuyor
Ndrg-12 EsmaAtlas ben mamayı Eds ile veriyorum o yüzden göğüslerimi de emmiş oluyor. Mamadan sonra 4-5 saat tekrar mama vermiyorum meme veriyorum. Artık açlık sinyalleri arttıysa tekrar mama yapıyorum. 5 aylığız her seferinde 120 cc yapıyorum mamayı
EsmaAtlas yusmer benim emmiyor göğüs ucum yok sinirleniyor çığlık koparıyor o yüzden sadece sağarak verebiliyorum Ama max 90 cc içiyor hiç 120 olmadı😔 az evvel bezlerken farkettim bacak üst kısmında bir tane kat eti vardı yumuşamaya başlamış paZartesi tartıracağım zayıflamaya başladıysa doktora götürecem altta yatan başla sebep olabilir gerçi diş çıkarıyor erkenden o da etkilemiş olabilir belki
yusmer EsmaAtlas benmde yoktu 1 bcuk ay meme ucu kullandım silikon emzirirken sonra kendi göğsmden verdim onu dene muhakak bebek senden daha cok cekiyor makineye göre
EsmaAtlas yusmer meme ucu aldım ama tutamıyorum onu benim kilo alıp vermekten göğüsler deforme tutamıyorum onu mu tutacam çocuğumu beceremedim hiç
yusmer EsmaAtlas aslında cok koly biraz zorlarsan alısırsn sonra bebek yapşıyor ona cok turmana gerek kalmıyor sadce kenardn tutyosn