Zeynebinannesiii Bebek idrarı kokar mı kızımın idrarı kokuyor ama çok çok ağır degıl böyle bildiğimiz sidik gibi 😌6 aylığız
1Anne_ Zeynebinannesiii bezin markasına göre de koku yapıyor cnm ben BİM’in bezini kullanıyorum çok memnunum pişik ve taşma yapmadığı için ama aşırı koku yapıyor idrar yapsa bile kaka yapmış gibi kokuyor
minikoalam1 Zeynebinannesiii kusma bulantı iştahsızlık huzursuzluk gibi şeylerden herhangi biri varsa mutlaka idrar tahlili vermenizi öneririm enfeksiyon riski açısından
leynanin_pembemantosuu 1Anne_ bimin bezi çok zararlı kremli yapısından dolayı bebeğin poposunun gözeneklerini kapatıyor içeriği hiç iyi değil aynı fiyatta baby turco doğadan var temiz içerikli tavsiye ederim
Zeynebinannesiii 1Anne_ biz de önlem bebe kullanıyoruz sleepy kullanıyorduk önlem bebeğe geçtik bez de koku yapmış olabilir
Zeynebinannesiii minikoalam1 iki kere geçirdik zaten cnm teşekkür ederim dikkate alıcam bugün tahlil verdim sonucu bekliyorum
Zeynebinannesiii OyaGny bizim enfeksiyon vardı 78 kusur çıkmıştı , antibiyotık kullandım bır hafta kestim salak gibi antibiyotiğe cevap vermıs değer düşmüş ama kullanmam gerekiyormuş 10-15 gün doktor 5 gün daha kullan tekrar test isteyelim dedi inşAllah gecer
Ulkunaby Zeynebinannesiii canımm bnmkındede vardı doktora göturduk vahınal yapısıklık varmıs kız cocuklarında sıklıkla görulurmus ıslak mendıl felan kullanımından oluyormus küçük bir kesiyle açtı açılmazsa engeksıyona sebeb oluyormus sımdı yokk koku felan cok sukur
Ulkunaby Zeynebinannesiii bilmeyen biri ilk başta anlayamıyor canım ben anlamamıstım da doktor muayenesınde gördu sen netten bak canım görsel oalrak var bı karsılastırırsın ama korkulacak bırsey de degıl cok sıklıkla göruluyormus sonradan olusan ve kolaylıkla açılan bir yapısıklık zaten netede vajınal yapısıklık dıye yaz çıkıyor