Kubra_2019 [silindi] kimyon rezene ve anason tohumu çayı içiyordum sürekli. Ve çaylarma da kimyon koyuyordum gazi için.
cokgezenti_30 [silindi] kimyon çayı var günde 2 defa içerdim o dönemlerde birde hipp marka emzirme çayı var oda çok güzel deneyebilirisin
theAna [silindi] ben 3 ay içtim gaz problemi yaşamadık şükür. Akşam yemekten sonra bir bardak (kupa) suyu kaynatıp bir tatlı kaşığı tane kimyonla demliyordum. Soğuyunca tepeme dikiyordum tek seferde içemiyordum.. 😑 Yediğim yemeklere de toz kimyon atıyordum. Çok faydasını gördük.
YazarAnne Kubra_2019 bu çayı me kadar zaman kullanabiliriz. Üç ay oldu bende içiyorum da hala. Sürekli içmekte sorun olur mu ?
fatmablnakgn Yarım çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığıda şeker atıp kaynatın ılık olunca birkaç kaşık bebeğinize verin ben o şekilde çok rahat ettim gaz konusunda ve yaptığınız kimyonlu suyu 3 gün kullanabiliyosunuz 3 günden sonra yenisini yapın
Diclemm_39 fatmablnakgn kızım yeni 1aylık ama Bn korkuyorum vermeye gazıda çok ya alerjisi olursa içirsem kndim içsem yeterli olmazmı
theAna [silindi] size tavsiyem kendiniz için bebeğinize içinde şeker olan bir şeyi vermeyin. Midesi çok küçük nasıl hazmedecek onu. Ben kendim içtim sütten geçti çokta fayda etti
fatmablnakgn [silindi] günde en fazla 3 kere verebilirsin her verdiğinde azar azar çay kaşığı ile 4-5 kaşık versen yeterli
[silindi] cokgezenti_30 bazan içiyorum yukarda bi hanımefendi kimyonu bebeğe vermeniz daha etkili olur demiş siz denediniz mi? Ben kendim içince bi etkisi olmuyor
cokgezenti_30 [silindi] hayır bebeğime vermedim doğru bulmuyorum da bitki çaylarının verilmesini bebeğe daha sık için ve her yemeğinize ekleyin ara öğünlerinizde yoğurt karıştırım yiyebiliriainiz
[silindi] cokgezenti_30 bende çok temkinliyim ama İbrahim saraçoğlu bebeğe verilmesinde sorun yok diyo anlamadım ben de
cokgezenti_30 [silindi] yani çok önerilmiyor ben elma yağı kullanmıştım baya işe radı bir de relactaz diye bi damla kıllanmıştım kızım baya gazlıydı benimde
[silindi] theAna şekersiz yaptım zaten de yine de vermek istemiyorum kendim içtim faydası yok gibi her gazı olduğunda ağlıyor etkisi olmuyor
PasaAnnesii [silindi] toz kimyon içmiştim 1 çay kaşığı toz kimyon yarım su bardağı su bir taşım kaynayacak süzüp içilecek
95_95 Benim bebwegimde 5 aylik ikinci cocugum ikiside asiri gazli ve kolikti bende 1 cay bardahi su 1 cay kasigi kimyonu 2 tiklatip suzdurup ustekini suyunden 2-3 cay kasigi verirdim halada veriyorum cok cock faydasini gordum
[silindi] 95_95 kendim içince bi etkisi olmadı bebeğe verdim bi çay kaşığı iyi geldi ama bilmiyorum vermeli miyim sürekli
Diclemm_39 95_95 tam olarak yazarmsn baharat kimyon çayı olmuyor değilmi lütfen bilgilendirin bni kızımın gazı çok oluyor ve kndini çok sıkıyor böyle olunca kızım Bnde üzülüyorum