Fndkzm Kizim kalca gelism geriliği tedavisi görüyor suan doktora gidiyoruz tubingen kullaniyoruz insallah iyilesmistir lutfen dualarinizda eksik etmeyin bizi kızım iyileşmiş olsun
Kuzum2122 Fndkzm rabbim acil şifalar versin Inşallah, benim kızım 6 aylık ve bu pandemiden dolayı ben gidip kalça cikikligi varmı yokmu baktiramadim çok üzülüyorum ileride sorun olmaz inşallah, nasıl anladınız rahatsızlığını kızınızın ve kaç aylikken
Fndkzm Kuzum2122 kesinlikle ihmal edilmemesi gerekir kizimin hic bi belirtisi yoktu hareket vb seyleri normaldi bizde pandemi doneminde gittik geldik hatta devlet hastanesine bile gitti ihmale gelmez boyle şeyler bebekler ilk 6 ayda tedavi oldu oldu olmadi alçıya almaya kadar ilerliyor cunku ilk 6 ayda gelisim hizli ilerliyor sizde ihmal etmeyin lutfen
Fndkzm Efekuzeyy Allah razı olsun şükür cok az bi gelisim geriligi farki var onuda ileriki zamanlarda atlatir aleti cikartalim dedi🙏🏻🙏🏻
Fndkzm Sevgilimmm kizim7ay18 günlük ultrason da belli oldu bir belirtisi yoktu hareketleri felan tamdi ama doktor kontrolübde belli oldu sukurler olsunli aleti çıkardık az bi gelisim geriligi farkı var emeklerken yururken gecer oda kemik yakislastikca yer yapar dedi doktorumuz