Bircorekannesi Meyve sebze somotielerine ara verip biraz daha doyurucu bir beslenme stiline geçmek istiyorum, kendi bisküvisini kendi yapan güzel anneler varsa çok lezzetli oluyor dediğiniz tarifler aşağı bırakabilirsiniz ⬇️🙃 Tişikkirlir şimdidin 💐
Sevgilimmm Bircorekannesi aylardır yaptığım ve burda bir sürü anneye verdiğim tarifi atacağım şimdi. İstediğinizi sorabilirsiniz 🌼
Bircorekannesi Sevgilimmm Çok teşekkür ederim, çabuk dağılan bir bisküvi mi ezmeden eline versem rahat yiyebilir mi? Birde ne kadar sürede bayatlar sürekli uğraşmamak için iki ölçü yapsam dolapta dursa olur mu 🙈
Bircorekannesi Sevgilimmm Çok teşekkür ederim çok lezzetli oldu. Forumda arayanlar olursa denk gelirlerse tavsiye ederim aynı yazan ölçülerde yaptım miss gibi oldu. Bebeğim yedi içim rahat yedirdim
Sevgilimmm Bircorekannesi pişirme suresi çok önemli. Sert olmaması çabuk dağılması buna bağlı. Yani altı kızarınca hemen almalısınız pişmedi diye düşünmeyin. Kendini toplayacaktir..ben bebegmin eline vermedim öyle şeylere cesaretim yok 😀 kahvaltisina ya da yogurduna katıyordum ufalayip. Bir hafta dayandığı oldu. Denemek icin tek ölçü yapın önce. Zaten yaptıkça tarifi kendiniz değiştirebileceksiniz. Mesela yulaf unu sert yapıyor bence. Bu nedenle çok çok az ekledigim oldu. Tat olarak meyve deneyebilirsiniz ben denemedim. Ama muz ya da elma püresinin olabileceğini düşünüyorum. 🌼
Bircorekannesi Sevgilimmm Ben şu an kendim tadamayacağım için size güvenerek deneyeceğim Allah izin verirse 😅
Bircorekannesi Sevgilimmm Yulaf unu yerine bebek irmğini artırmayı düşündüm. Günlerdir tam buğday unu yok diye erteledim aldığım belli bir yer var oraya gidip alacağım, yulafta pek sevmiyor bebikto sanırım o yüzden kaldı 🙃 güzel olmazsa babasına yediririm 🙈 ama size danışayım bebek irmiğini 3 kaşık koysam bir prinç ununu yazdığı gibi güzel tutar mı
Sevgilimmm Bircorekannesi tutar ordaki miktarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Marketteki tam buğday unlarindan da alabilirsiniz organik oluyor bazı marketlerde. Migros gibi. Bebek irmiği çok ufak olduğu için sorun olcani sanmıyorum. Bence siz önce iki kaşık ile deneyin. Bende fazla koyuyordum ama üç kaşık olacak şekilde degil
Sevgilimmm Bircorekannesi ay çok sevindim 🌼ben de çok yaptım bu tarifi burda birçok kişiye yazdım. Faydalı olduysa ne mutlu bana. Afiyet şifa olsun
Cinarimm5 Tarif güzel ama pekmez bal gibi şeylerin pişirilmesi çok zararlı pişirdikten sonra pekmezle vermek daha doğru