OyaGny Merhaba Kızlar bebeğim 4 aylık olmak üzere kan ilacı kullanmıyoruz daha Bugün üç defa kaka yaptı ve üçüncü de kakasında hafif sümüksü kıvamda kan gördüm neden olabilir 😞
arasinaanesi OyaGny büyük ihtimalle alerjidir bizimde 4. Ayda kakada kan olmuştu alerji dedi doktorumuz. Sizde doktoruna götürün yinede. Yanlış yönlendirmiyim
Cansualmina OyaGny Kanlı mukuslu kaka gürültülü kaka vücutta döküntü karın gurultusu gibi belirtiler süt alerjisidir büyük ihtimal benim kızımında süt ve yumurta alerjisi var 3.5 aydır diyetteyim
OyaGny Deletedmom0099 sür alerjisi olsa şimdiye kadar belli etmez miydi acaba ilk defa gördüm de çünkü
OyaGny Sydats enfeksiyon belirtisi olarak başka belirti olmuyor mu acaba ? Birde nasıl bi yol izlediniz
OyaGny arasinaanesi süt alerjisi mi acaba ya ilk defa gördüm ben çünkü sürekli takip ederim alerji olsa şimdiye kadar kendini belli etmez miydi
OyaGny Cansualmina ben ilk defa gördüm kan haricinde bi belirti yok alerji olsa bu aya kadar belli etmesi gerekmez miydi sizce
arasinaanesi OyaGny bende ilk başta bende öyle düşünmüştüm ama sonradan oluşabiliyormuş. Süt alerjisi dedi doktoru ilk başta sütü kestik ama maalesef benim oğlumda çoklu besin alerjisi var. Sen yinede bir test yaptır enfeksiyon falan var mı diye.
Cansualmina OyaGny başka belirtiler yoksa farklı bir durum olabilir enfeksiyon gibi bir doktorunuzla görüşün isterseniz
BademsMam OyaGny bazen geliyor bazen gelmiyor ama mukuslu bir kaka ve kan geliyorsa alerji yönünden araştırılmalı. Tabi bunun farklı nedenleri de olabilir bağırsak düğümlenmesi vb. Çocuk doktoruna götürmekte fayda var
Kalps OyaGny evet bidefa oldu bundan sonrada olacak demektir . Ta ki diyet yapıp düzelene kdar . Bizde tek belirti mukus ve kakada kandı sonra çoklu besin alerjimiz çıktı
elifkarpuz OyaGny benim bebeğim ilk doğduğu zamanlarda olmuştu, besin yetersizliği demişti doktorumuz.