Mevakemaleyna Kizlar anne sutu aliyor kizim 34 gunluk ve 3 gundur kaka yapmıyor bende huzursuzum bu konuda ne yapayım hemen doktora mi gideyim bilemedim bekliyorum ama yok 😭
daisybebek Mevakemaleyna Meraklannnma dur bi sakin ol 🥰 anne sütü alan bebek için günde 5 kere de yapar, 5 günde 1 kere de merak etme. Çiş sayısına bak oda azsa sorun ama normalde 4 kere felan çişli bezi varsa korkma gayet normal
Rumoss Mevakemaleyna kuzum dün ben de post açtım 2 gündür kakasını yapamıyoruz diye çok üzgündüm😕 az önce bayram ettim sıçtıııı😍😍😁bol masaj ayaklarını karnına doğru çek incitmeden bi dün gece koocaa varsak kayısı suyu içtim dene
KumsalRoza Mevakemaleyna bizim rekorumuz 6 gündü yanlış hatırlamıyorsam.olabikiyor sıkmayın canınızı. 10 güne kadar normal sayiliyor.
Mevakemaleyna Rumoss masaj yapiom ediom yok anam 7 8 kere kucuk cisli bezini aliom ama kaka yok ve ben delirecem ilk bebek mamayla buyudu benim bu ikinci her an bisey olacak yapamayacak doye korkuyorum
Rumoss Mevakemaleyna sakin ol bacım bi anda atar inşallah 🤗kayısı suyu iç bol bol senin sütüne 5 6 saatte geçer ordan da bebişe inşallah 😍
RundownMom Anne sütü alan bebeğin 10 gün yapmaması normal kabul edilir. Doktora gitseniz o da aynı şeyi söyleyecektir
AselinAnnesiiiiii Benim bebeğimde 1.5 aylık 1 aydır aynı sorunu yaşıyoruz tam bir hafta arayla yapıyor
Slmnese Mevakemaleyna canım anne sütü alan bebeklerde görülen bir durum. Benim oğlumda da oldu 5. Güne kadar yapmazsa 5. Gün fitil at dedi doktor. Fitille yaptı 2 ay kadar kakasını
Mevakemaleyna Slmnese istemiyorum o seyleri onlarda geliştirmiyor sindirim sistemini oglumsa çok kullandim ama sukur ki yapti kendi kendine insallah devami gelir
pembeninkurku Mevakemaleyna 12 gün yapmaması normal karşılanıyor canım korkma doktora gitmeni gerektiren bişey yok😊