Gunesasel Selam normalde başıma gelmiyordu ama regl öncesi baş dönmesi yaşadım bu ay bununla ilgili bilginiz varmı acaba bebeğim var korkuyorum onunlayken düşücem diye çünkü biyerlere çarpmaktan heryerim morardı artık doktoruma gidicem ama şuanda gidemiyorum
ecemm-6161 Gunesasel canım kan değerlerin düşmüş olabilir bende de aynı sorun var arada olıyır hemde düşğk tansiyon biriyim bi kere yakaladı beni cok kötü oldum eşime koş dedim beveği tut bana bişeu oluyor dedim baktım tansiyon yerlerde 😭 cok kötüydü ben de tahlil vericem
BartuveArtun Gunesasel İlk defa bende vöyle bir şeyle karşılaştım 10 gün önce regl oldum 1 aydırda baş dönmesi var kan değerlerim de normal anlamadım bende niye oluyor
Gunesasel ecemm-6161 evet çok kötü bi durum ve benim eşim evde değildi dünden önceki gün yaşadım çocuğu olduğum yere bıraktım kendimde oturdum bekledim ama hemen geçmiyor
ecemm-6161 Gunesasel ver Canım Dikkat edelim biz önemli cunku bende cok korkuyorum zaten düşğk tansiyon var bide bende 💁🏼♀️
Gunesasel BartuveArtun bende anlamıyorum gerçekten tansiyon olduğunu düşündüm limon sıkıp içiyorum dengelemesi için ama şekerin düşüyor veya yükseliyor olabilir yada kolestrol aslımda herşey olabilir doktora gitmek gerekiyor