Kdry Merhaba kızlar, oğlum 5,5 aylık. 4. ayından sonra gece uykumuz çok değişti🤦🏼♀️Öncesinde gayet güzel gece uykumuz vardı. Surekli ıkı saatte bir uyanıyor emiyor bazen saat başı uyanıyor. Artık gözlerim uykusuzluktan batıyo😔 Sizde durumlar nasıl gece uykusu ne zaman düzene girer kızlar bende dört beş saat uyumak istiyorum😔
Birbilen Kdry bu 5. Ayda bişey oluyo bebislerin uykularina🙄 bizde 5 ay 23 günlüğüz bı aydır doğru düzgün uyumuyor papatya çayı vermiştim biraz etkisi olmuştu bugün oda etki etmedi 11 buçukta yattı 2 de kalktı sonra 4 te sonra bı daha da uyumadı 10 dakikada yarım saatte ağladı
Kaganpasa20 Kdry biz de de ayni durum var denemedigim şey kalmadi . Şu durumda olanlar 1 2 aylik bebekler ama bizde neden duzelmiyor cok yoruldum artik
Humus Kdry benimde ayni sekilde. Uykusunda mizirdadigida ikuyor. Salliyorum geri uyuyor. Gecekeri boyle degildi simdi cok sk kalkiyorum. Sabahlari da sersem gibi oluyorum 🤭 aksamlari yorulsun belki tam uyur diye denemelerimde oldu ama farketmiyor 🤭 allahtan gece gece oyun istemiyor. D uyansada emzirip bi iki sallayip uyuyor
Humus Birbilen bnmki 45 dakka da bir sayilir. D mizirdayinca mememi weriyorum bi iki dakka emiyor birakip uyuyor. Yada hamakta salliyorum geri uyuyor. gunduzleride uyandiginda hemen ustundeki battaniyeyi elleriyle cekiyor basliyor onu emmeye. Dislerini kasiyor ama dis kasiyiciyla degil. Nerde kazak pelus oyuncak war onlari kemiriyor 🤭
Humus Lawyer allah yardimcin olsun 🤭 cok zor. Benmkide uyanikken cok kucak isterdi. Smdi yeni yeni azaldi. İlgisi Etrafa bakinmaya baslayinca biraz daha degisiyor
Lawyer Humus inş ya. Daha tam dönemiyor da . Biraz oturmaya falan başlasa belki oyalanır. Gündüz zor da olsa ayakta uyutuyordum şimdi öyle çok aglıyor mecbur kucağımda uyutuyorum sadece yarım saat uyuyor bide.
Thesra Kdry 4. Ayda bebeklerin birçoğu uyku gerilemesi yaşıor rica etsem internetten uyku gerilemesi diye arattırıp bir araştırma yaparmısınız? Size uyan cümleler var ise ne yapmanız gerektiği ne kadar sürdüğü gibi bilgilere ulaşıcaksınız☺️