Berrrrrooooo Cnm annler kzm 8.5 aylk oldu emeklemio bide desteksz oturrken bi süre snra yana aşıo sorun mu acaba bu dktora götrsem mi çevremdeki çoccklr yada görkleri aşmıo yana falan
yavrukussss F-Betul peki ne zaman popo üzeri gitmeye başladı benim oğlum 6 aylık yeni yeni oturuyor poposunu kaydiriyor acaba diyorum popo üstü mü gidcek çünkü emekleme çabası görmüyorum 😂
F-Betul yavrukussss Benim kızım da 6 6,5 aylıktan beri böyle o zamanlar çok yavaştı tabi ama şimdi hızlandı 😂 Yüz üstü durmak istemiyor hiç.
Ayten-1907 Hepsi kendine özel miniklerimiz canım doktor herhangi bir sıkıntı gormemisse her şey normal.. Birazcık sabır 🥰🌺
yavrukussss F-Betul Amaaan demekki benim oğlumda popo üstü ilerlicek öylede çok tatlı olmuyorlar mi benim oğlum kendini ittirmeye çalışıyor ama beceremedi😂😂
F-Betul yavrukussss Evet bence de çok tatlılar ☺️ Ben sadece yürümesine etki eder mi diye endişe ediyorum adımlamıyor yürüme girişimi yok yaşıtları destekli de olsa yürüyor kızım tembel çıktı.😂
Berrrrrooooo BalarisiYusra ay inşAllah yere oturmak istemio ayakları direnio yürütün dio ama bilemdm kıyas yapmk istemio insan ama istr istemez yapıo malsf
yavrukussss F-Betul Benim yengemin oğlumda poposuyla sürünüyor oda 15 aylık olcak sanırım yürümedi her yere ulaştığı için😂